Piaffe Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) No to ciacho mamy gotowe o każdej porze dnia i nocy jak widzę :wink: . Tylko do piekarnika włożyć i już :)Szczerze mówiąc to sama jestem ciekawa co tam Bubr wymyśli? Za tydzień będziemy się widzieć to pewnie obgadamy sprawę, co menżu???Co prawda to jeszcze kupa czasu ale już się cieszę!! :biggrin: Zobaczycie jak się u nas zmieniło :) Szczęście, że my zostaliśmy tacy sami choć ja byłam czasami bliska jakiegoś wariatkowa ale dałam radę :cool:Do zobaczenia! Edytowane 18 Lipca 2012 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Napiszę tak - mam pewną niespodziewankę w planach, ale ona wymagałaby pewnych opłat... Muszę z kumplem pogadać... zobaczymy. Jakby się udało, to byśmy zmieniali rodzaj transportu po drodze... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 i jak postępy??? w tygodniu razem z matatą będziemy gdzieś w okolicy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No to tak : odgórnie ustalam termin :cool:7 do 9.09. Bierzcie urlopiki i co tam kto może i przyjeżdżajcie ;) Trzeba się zacząć organizować jakoś! Pogoda bedzie piękna, a Marcinek nam coś fajnego wymyśli do jeżdżenia. Wrzesień w górach! Nie ma nic piękniejszego :biggrin:Rozumiem, że Estrelka i Matata będą, a jak tam reszta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jeśli można, to może ja bym się dopisał? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No pewnie, że można :) Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 hej. jeśli jest miejsce to i ja chętnie Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 a VFR z 88 roku się kwalifikuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Się kwalifikuje. W końcu dlatego dodaliśmy w nazwie "sympatyków" żeby można było zamieść pod taki dywan wszystkei ścigacze, beemwice i inne wynalazki :)Najwazniejszy jest stan umysłu, tzn, to nie jest zlot typu "nachlej się, obejrzj striptiz i spadnij pod stół" tylko spotkanie przyjaciół przy grillu z obowiązkową wycieczką dookoła komina - do tej pory wycieczki sie podobały więc trzymamy tradycję :)także dawaj, to nie jest tak ze masz daleko w końcu :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 "początkowowrześniowe" moje planysię wyklarowały :) więc i ja będę !!!! :) na VII SSSJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Buber a nadal masz czarną tablicę w swojej Hondzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Absolutnie. Tylko że w obecnej chwili Honda jest w stanie "zmagazynowania" i nie jest jeżdząca, bo czeka na generalny remont. Który ma szanse odbyć się w przyszłym roku.Póki co - gwoli przypomnienia, mamy dla was zabezpieczony jeden domek w naprawde fajnym standardzie (nie wstydźta się, kliknijta se link w moim podpisie to zobaczyta), na razie mamy 2 ludzi, jeszcze spoko więcej tam wejdzie jakby co. Także miejsce jest :) i nie będzie wojny o to kto śpi koło zmywarki o kto koło chomika :D :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 i jak tam rezerwacje??? może by tak listę uczestników zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 dopisuję się ;)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No to jadziem -PeterekEstrellaMiras69Mod-ekMatataLetekJeszua Ni i co ja paczę... coś się dzieje... :) :)Bardzo nam miło! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi