putrycy Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Cześć Dwa dni temu zostawiłem motocykl na deszczu w tę ostrą burzę i następnego dnia jadę, wrzucam kierunek i coś jest nie tak bo dioda zamiast migać to się pali. To samo ze światłami kierunkowskazu. Myślałem, że postoi z dzień na słońcu i wyschnie, ale nie - nadal jest to samo.Czy macie pomysł co może być nie tak? Ja podejrzewam, że zamoczył mi się przerywacz i się gdzieś zwarcie zrobiło. Wiecie może gdzie siedzi przerywacz w sevenfifty? Z góry wielkie dzięki za pomoc Putrycy P.S.offtopic: Piękny temat dałem - wiecie czy da się jakoś temat edytować? Edytowane 10 Lipca 2012 przez putrycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Przerywacz z lewej strony, pod osłoną, albo pod siedzeniem, obok modułu zapłonowego. Mało prawdopodobne, żeby się zawarcie jakieś wewnątrz przerywacza "zrobiło" - prędzej w przełączniku. Cytuj Szkiełkowanie, piaskowanie, polgrid. Wrocław. Info PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezer Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Wypnij przerywacz i zobacz co się stanie. Jeżeli kierunki będą całkiem martwe znaczy, że przerywacz padł. Jeżeli kierunki będą świeciły jak świecą w tym momencie to znaczy że masz zwarcie na wiązce elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi