KingRider Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Wczoraj wieczorem zginął Bartek w drodze z Kamionek do Torunia...motocyklista z Torunia m.in. założyciel forum 2koła. Jeździł charakterystyczną żółtą Sv 650 i w żółtej kominiarce. Miał 25 lat. http://www.facebook....120533031348174 http://viator.com.pl...php?f=48&t=1338 Edytowane 9 Lipca 2012 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ledwo dziś zjechałem z promu ze Szwecji i dostałem sms'a z tą informacją...Moto zgasiłem, kumplom o tym powiedziałem, odechciało mi się dalej jechać. Szlag by to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 każdy zainteresowany z was pewnie wie, ale piszę jeśli ktoś jeszcze chciałby się przyłączyć:"WAŻNE!!Proszę pamiętać, jutro o godzinie 09.30 zbiórka na motocyklach!!!Spotykamy sie wszyscy na stacji BP k/ Galerii Plaza na wylocie na Bydgoszcz!!! Ostatnie pożegnanie naszego przyjaciela, kolegi, brata, syna, wspaniałego człowieka- Bartka Jaskuły!!!! Obecność na motocyklach i nie tylko..Uwierzcie proszę, że nic go by tak nie uszczęśliwiło jak widok ogromnego korowodu motocykli..Prosimy i liczymy na wsparcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Wciąż nie mogę w to uwierzyc ;( jeszcze rok temu był na moim ślubie...znaliśmy się bardzo dobrze...eh brak słów. Tak pozytywnie nastawionego do życia człowieka nie znałam, zawsze usmiechnięty, wesoły...masakra [*]Oczywiście będę. Edytowane 11 Lipca 2012 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Przykra sprawa,za wcześnie....zdecydowanie...Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.Trzymajcie się. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 przyjacielu... [*] nigdy nie zapomnę tych 6 zwariowanych lat znajomości, wzlotów i jej upadków a teraz jesteś tam, na niebieskich autostradach... LwG! † R.I.P † [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi