PINHEAD Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam kolegów.Nie orientuje się może ktoś z Was czy od hondy cr lub innego potwora by pasowało koło do przodu do hondy xr 400 bez preplatania piasty?? Miałem niemiłą przygode w lesie i mi wycieło 17 szprych i pękła felga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Podstawowe informacje jakie potrzebujesz : średnica ośki, szerokość między stropami zawieszenia, rozmiar tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam kolegów.Nie orientuje się może ktoś z Was czy od hondy cr lub innego potwora by pasowało koło do przodu do hondy xr 400 bez preplatania piasty?? Miałem niemiłą przygode w lesie i mi wycieło 17 szprych i pękła felga.Przód powinien pasować od XR 600 i 650R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 od crm 250 podobno pasuje ale tych motocykli jak na lekarstwo więc raczej to cie nie zbawia :D nie wiem czy od 600 pasuje jak chcesz to podaj jakieś wymiary piasty to mogę spróbować pomierzyć jak będe przy swojej ale nie wiem kiedy to nastąpi :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINHEAD Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Hej-dzięki za pomoc i faktycznie tylko od xr 600-od innego motorka nie pasuje-właśnie koło przyjechało ale najpierw było u fachowca bo trzeba wycentrować-zaraz zakładam i w plener-dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi