Kubek85 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Hej, Od piątku (15.06.2012) w moim garażu stoi takie cudeńko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Honda h*jowa ale bude masz fajną :laugh: tzn pewnie nie 'ty tylko Twój kundel :biggrin: Nie no ładna honda ale lepiej sprzedaj i kup Ducati, jak zapodasz zdjęcie to niektórzy na forum aż zmokną :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Honda h*jowa ale bude masz fajną :laugh: tzn pewnie nie 'ty tylko Twój kundel :biggrin: Nie no ładna honda ale lepiej sprzedaj i kup Ducati, jak zapodasz zdjęcie to niektórzy na forum aż zmokną :laugh: No właśnie, może jakąś naklejkę dukata kupię, może się nie poznają... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 No właśnie, może jakąś naklejkę dukata kupię, może się nie poznają... ;)Gdzieś na allegro widziałem Gixa z lampami chyba od 998. Stojąc od przodu ciężko by było poznać że to Susuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 no to już mam plan na najbliższy wiejski tiuning muahahaha! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsx750r-srad-M3222304.html to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) mi się tam podoba :biggrin: mógłbym chwile pojeździć , a buda porządna nawet z ogródkiem :biggrin: Edytowane 21 Czerwca 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kupują sobie Hornety a piesio nawet nie ma co jeść :angry:Gratuluję :cool: Zakup sobie do niego pług pod kolektory.. Kozacko wtedy wyglądać będzie :cool: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Holender, nie wiedziałem że ta buda wzbudzi takie zainteresowanie, jak chcecie mam jeszcze jedną na podwórku, mogę dla Was parę dodatkowych fotek strzelić ;) Co do pługu, myślę o tym, ale to 10 letni moto, zakup pługa wiązałby się z malowaniem wszystkiego, więc myślę że do zimy się z tym wstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Fajny czoper ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi