m16 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 WitamJak mozna sobie cos takiego zmajstrowac ??W najlizszym tygodniu czeka mnie wymiana skrzyni na nowa i przy okazji chcialbym sobie takie cus zalozyc. Macie moze jakies pomysly jak to upchac ?? Jak to jest rozwiazane w motorkach ktore fabryka w takie rozwiazanie wyposazyla ??Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Będzie troche kobmbinowania. W motorkach na ogól jest tak że jest to włącznik który załączanu jest przez automat zmiany biegów. Czyli włącznik jest zamontowany w obudowie ( karterze) silnika i gdy trafia na odpowiedni otworek w automacie zmiany biegów to się włącza. Musiał byś znaleźć dla niego miejsce w charcie, musi wystawać na zewnątrz silnika aby podłączyć okablowanie. Musisz wiec nawiercić otwór, nagwintować, wkręcić włącznik. Na wałku automatu nawiercic otworek tak aby w położeniu luz włączał się się włącznik.... sporo roboty i pytanie czy warto ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Czyli radzisz sobie odpuscic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Kontrolki luzu ogólnie są dość awaryjne i się zacinają, zużywają i ogolnie pie**olą się... ja mam kontrolke luzu, ale wcale na nią nie patrze...zresztą nie mam do niej zaufania. Luz włączam na wyczucie i zawsze jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 To zbędny bajer, a do tego jak powiedział Idaho_da awaryjny. Ja u siebie w ogóle z niej nie korzystam (zwłaszcza że luzu pomiędzy 3 a 4 nie pokazuje). Za dużo roboty a za mało przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Przekonaliscie mnie :-)Jesli nie jest dokladna to jest zbedna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi