LORD VADER Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Śrubka to tylko na wolnych obrotach robi , resza to iglica / dysze / filtr . Pamiętam z chinoli ze kilkukrotnie wyczyszczenie/ wymiana filtra uzdrawiały nadspodziewanie chińskie marketówki, tym bardziej ze użytkowane są częśto na wsi i wiejskich drogach a tam filtr powietrza z gąbki ma prze...ne. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Śrubka to tylko na wolnych obrotach robi , resza to iglica / dysze / filtr . Pamiętam z chinoli ze kilkukrotnie wyczyszczenie/ wymiana filtra uzdrawiały nadspodziewanie chińskie marketówki, tym bardziej ze użytkowane są częśto na wsi i wiejskich drogach a tam filtr powietrza z gąbki ma prze...ne.O ile ma regulację iglicy... bo niektóre nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ile zółtej braci tyle rozwiązań- trzeba improwizować :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ewentualnie trzeb będzie mu na upały inny filtr powietrza założyć, bo regulacja śrubką i tak nie wiele w chińczykach daje :biggrin: Ojtam. Śrubka daje co nieco, ale dopiero powyżej 5 obrotu wykręcenia. :biggrin: A chiński Keihin to chińczyk. Widać z daleka hujowy stop, nie wnikając w precyzję wykonania. W ogóle słowo "precyzja" nie bardzo pasuje w tym temacie... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi