aftys6 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A macie w Waszych okolicach Nadwislanskie i Gruszke Sandomierska ??Ew Wisniowa beczke ;D ?? A plus minus znacie termin ??We wrzesniu mam jeszcze obrone ale moze nie bedzie kolidowala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 A macie w Waszych okolicach Nadwislanskie i Gruszke Sandomierska ??Ew Wisniowa beczke ;D ?? A plus minus znacie termin ??We wrzesniu mam jeszcze obrone ale moze nie bedzie kolidowala ;) Będzie Biały kielich:) a termin 7-9 września. Już oficjalnie i na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zagra również Przestań Pić:)) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Reakcja wstępnie potwierdziła, ze zagra:)) Dobre , jak prosty stary Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dobre , jak prosty stary Punk W zeszłym roku byłem na ich koncercie na Motoparty. Na scenie żywioł, pod sceną pogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 jak zapodałeś ten link to ze 20 razy pod rząd słuchałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A cycki mlode pod scena beda ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 hehpod sceną, za sceną, w krzakach (po waszemu ;w krzunach')gdzie chcesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 hehpod sceną, za sceną, w krzakach (po waszemu ;w krzunach')gdzie chcesz! Oj no u nas sie nie mowi w krzunach ;pU nas sie mowi brejdak i brejdaczka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) nowe kapele,. które maja zagrać na Punkowym Zlocie: Psychotria - energetyczny punkrock z BydgoszczyMuppet Boys z Torunia - Country / Psychobilly / PunkFucking pomidors z Rogoźna - zespół brzmi, jak popieprzony pomidor zmiksowany w sokowirówce Edytowane 25 Lipca 2012 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Istnieje możliwość rezerwacji łóżek/pokoi około 500m od zlotu. Zostało dosłownie kilka wolnych miejsc. Dodałem też dokładną mapę dojazdu. Wszystko w linku poniżej: http://www.zlotpunkowy.pl/dojazd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Istnieje możliwość rezerwacji łóżek/pokoi około 500m od zlotu. Zostało dosłownie kilka wolnych miejsc. Dodałem też dokładną mapę dojazdu. Wszystko w linku poniżej: http://www.zlotpunkowy.pl/dojazd.html Brzoza - a namiot można gdzieś rozbić, czy pozostaje szukanie miejsc w pobliskich motelach? Bo miejsc, o których pisałeś już pewnie nie ma.. Idea zlotu szczytna, zespoły nietuzinkowe i w dodatku stosunkowo blisko więc chętnie bym się przeleciała posłuchać punkowego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Brzoza - a namiot można gdzieś rozbić, czy pozostaje szukanie miejsc w pobliskich motelach? Bo miejsc, o których pisałeś już pewnie nie ma.. Idea zlotu szczytna, zespoły nietuzinkowe i w dodatku stosunkowo blisko więc chętnie bym się przeleciała posłuchać punkowego grania. Oczywiście!! Pole namiotowe jest właściwie nieograniczone;) Jakoś myślałem, że wszystko jasno napisałem, ale widać byłem w błędzie:/ Zapraszamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wobec tego najpewniej dołączą jeszcze min. 2 motocykle do zabawy! do zobaczenia i szerokości! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A ja poki co nie wiem czy dam rade :(Jezeli bede mogl pojechac dopiero w sobote ok poludnia to odpyszczam sobie.Mam ode mnie ponad 500 km i troche lipa leciec na leb na szyje i wracac zaraz w niedziele o 12tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi