pitervfr Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 witam, posiadam zawieszenie od tego modelu, które będe wsadzał do hondy vfr. Nie wiem czy nie brakuje mi czegoś na piaście przedniego koła, jakiejś nakrętki, tuleji może podkładki... tak samo jest z półkami, jeśli ktoś wie jak to jest złożone to prosze o pomoc, głównie chodzi mi o przednie koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Z lewej strony jest ślumok prędkościomierza który służy jako dystans i tulejki chyba tam nie będzie. Z prawej kołnierz osi koła dochodzi do łożyska i tulejki też nie ma. Mogę się mylić bo 750W ostatnio robiłem ze 2 lata temu. Ale niedawno majstrowałem w kilku SRADach a te mają podobny przód. Podkładek tam nie ma żadnych, nawet na śrubach M8 w uchu goleni. Sprawdź katalog części np. na bikebandit.com dla pewności. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie lepiej ściągnąć sobie serwisówkę? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi