arturo8512 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam mam mały problem mianowicie kupiłem Kawasaki NINJA ZX 6 R 1998 ROK (przed liftem) musze wymienic w nim tłumik problem polega w tym ze znalazłem kilka ciekawych ofert ale od kawy po lifcie 1999 roku i nie wiem czy bedzie pasował do mojego (obydwa sa mocowane na trzy śruby ) Może ktoś mi pomorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Na oko to możemy sobie powróżyć ;) Poproś sprzedających o zmierzenie rozstawu śrub i wszystko w temacie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo8512 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 własnie u mnie jest 9,5 cm a u niego 8,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No to strzelam że nie podejdzie... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) ZX-6R 98/99 a 00/01 różni się czachą i wlotem do airboxa, podobnież była jakaś modernizacja silnika (chociaż np. gaźniki te same). Konstrukcyjnie to praktycznie jedno i to samo, tłumiki (wręcz całe układy wydechowe) powinny być takie same. Albo Ty mierzysz nieprecyzyjnie albo sprzedawca. Edytowane 5 Czerwca 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi