m16 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam Potrzebne mi info jakie sa obroty biegu jalowego w charcie 210. Jakby ktos wiedzial to bede bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ustawiasz obrotomież czy co ? Ja stawiam na 1100 RPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Szukałem tej informacji w książce WKŁ "Motorowery Romet", ale niestety nie ma takiej informacji do żadnego z motorowerów. Pewnie przez to, że żaden z nich nie miał obrotomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ustawiasz obrotomież czy co ?tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 czeeeee yyyyyy ale widzisz to niezbyt dokladny sposob na ustawienie obrotomierza :| radzilbym lepiej znalezc kogos kto ma dołaczalny obrotomierz ( albo mechaniczny z koncowki wały , albo elektroniczny z cewki) i ustawic ten obrotek na podstawie takiego pomiaru , bo z tym biegiem jałowym to roznie czasami jest :crossy:kazdy mechanik ktory robił w zamierzchłych czasach tzw S-y powinien posiadac taki mechaniczny obrotomierz (one sa dosc dokladne) i raczej jezeli chcesz miec dokladniejszy pomiar to poszukaj takiego wlaśnie urządzonka :crossy: pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja Ci mogę po dźwięku powiedzieć jakie są obroty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 własnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi