tom85 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ja z warszawy jade v-klasa i moge kogos zabrac zeby koszty rozbic troszke (moto i kierownik) wszystko oczywiscie jak mi mechanik moto odda do piatku , tak ze w piatek bede wiedzial na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jedzie ktoś na 9-go czerwca z Warszawy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jedzie ktoś na 9-go czerwca z Warszawy?Jak będę miał busa z pracy, to na pewno pojadę :) Już tyle razy się wybierałem, że teraz już nie odpuszczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 A znalazłoby się miejsce dla drugiego moto i pasażera? :) I kiedy byś wiedział czy będziesz miał busa? Pytam bo jak się zrobi rezerwację z wyprzedzeniem to jest taniej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Tak, znalazłoby się miejsce. Transportera będę miał na 99%, jak nie, to coś innego wymyślę :D Ja chyba jutro wyślę zgłoszenie, bo faktycznie doczytałem się, że na 6dni przed jest taniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 To jesteśmy umówieni :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Niech mi ktoś podpowie, kto uczęszczał na ten tor. Zastanawiam się, jaki będzie poziom w poszczególnych grupach. Czy na pierwszy raz zapisać się do początkującej i zapoznać z torem, nawierzchnią etc, czy walić od razu do zaawansowanej :) i walczyć :D Chciałbym trochę pojeżdzić :) a też niechciałbym w początkującej męczyć się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Niech mi ktoś podpowie, kto uczęszczał na ten tor. Zastanawiam się, jaki będzie poziom w poszczególnych grupach. Czy na pierwszy raz zapisać się do początkującej i zapoznać z torem, nawierzchnią etc, czy walić od razu do zaawansowanej :) i walczyć :D Chciałbym trochę pojeżdzić :) a też niechciałbym w początkującej męczyć się :)grupa B powinna Cie usatysfakcjonować jak na pierwszy raz, bo w C to jeżdżą chyba bardziej dla rekreacji aniżeli osiągnięcia jakichkolwiek czasów :)zresztą jeśli bedziesz za szybki dla grupy B, powiesz chłopakom to powinni bez problemu Cie "awansować" Edytowane 1 Czerwca 2013 przez pemeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 jak juz troche jeździsz to pisz się do B, żeby wbić do A to już trzeba znać trochę tor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzięki za info. Wysyłam zgłoszenie i wpisuję się do B. Ktoś jeszcze wybiera się w ten najbliższy weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja też się zapisałem do B :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 ja bede, tyle że ja w A pociskam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ja w B także się pojawię ;)chyba że z czasem się poprawię to może do A się w końcu trzeba będzie udać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ja w B także się pojawię ;)chyba że z czasem się poprawię to może do A się w końcu trzeba będzie udać :Da wiele śmigasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi