songoku Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja już wysłałem zgłoszenie. SZUKAM TRANSPORTU na 2 dni... ktos mnie przygarnie..? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No i się zacząłem zastanawiać, czy by jednak nie wyskoczyć... dotarłbym sobie gumy po lewej stronie :) Ktoś jeszcze myśli? Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 JA! JA! weź mnie, weź mnie....jak osioł ze shreka... :laugh: I pomiar czsu z kostek będzie :lalag: :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dobra, zgłoszenie wysłane, a co mi tam - dotrę nowe klocki i opony z drugiej strony, żeby mieć symetrycznie przed Poznaniem :) W sumie wychodzi, że impreza tańsza niż Radom: bo za 150 zł masz 5 treningów + kwalifikacje + wyścig próbny + wyścig w niedzielę. Żyć nie umierać :lalag: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ooo to jest plan... moze tez się da te 5 sesji rozłożyć na 2 dni? Cza spytać organizatora bo rzeczywiście 16 sesji przez 2 dni to niezły maraton... oby tylko pogoda dopisała :cool: Jacek gadałem przed chwilka i można rozbić te 5 sesji na 2 dni. Tylko musze maila wysłać. Moge tez w Twoim imieniu napisać, robimy tak?. Wyjdzie 5 i 6 wyjazdów na tor sobotę i niedzielę. Czy ładujemy za te 50 PLN więcej po 5 w sobotę i 5 w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja muszę gumy oszczędzać, bo te które mam muszą mi wystarczyć na całą Białą i część Poznania, czyli 2 sesje treningowe + kwalifikacje. Także ja bym najchętniej 3 sesje treningowe w sobotę + 2 w niedzielę. Praktyka pokazuje, że zamiast jeździć w kółko do oporu lepiej mniej, ale przemyśleć kilka spraw na spokojnie między wyjazdami :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Na terenie Depo 1-2 Września znajdować się będą:Hamownia motocyklowa z firmy SMGSerwis motocyklowy MotoSpeedBędzie możliwość zmiany i wyważenia oponDla podium w klasie do 600 i powyżej nagrody rzeczowe nowe komplety opon, lap timery, oleje silnikowe i mnóstwo gadżetów od firm i portali motocyklowych i oczywiście najważniejsze Puchary ponad pół metrowe dla wszystkich z podium do 600 i powyżej wręczane osobiście przez Prezydenta Miasta Biała Podlaska. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez tornowodwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 wręczane osobiście przez Prezydenta Miasta Biała PodlaskaDobrze kojarzę, że to Pan Kononowicz Krzysztof? Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Niestety nie;) Prezydent Miasta Biała Podlaska Andrzej Czapski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Sherman...hahaha... to był Białystok :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ktoś z jadących ma może miejsce na przyczepce? Bym się wybrał i dorzucił do paliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Ciekawe jaka będzie pogoda, bo chętnie bym się przejechał. Ktoś może jeździł na kołach do białej ? Ewentualnie czy ktoś się wybiera w Warszawy busem? Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez VARTAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 VARTAS my z Shermanem ciśniemy busem, ale mamy full... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 W sobotę: 5 sesji treningowych po 25 min 2x kwalifikacje po 25 min (bezpłatne) Wyścig próbny ok. 30 min (bezpłatne) W niedzielę 5 sesji treningowych po 25 min 2x kwalifikacje po 25 min (bezpłatne) Wyścig ok. 30 min (bezpłatne) KOSZTA Same kwalifikacje (4x25 min, wyścig próbny (30 min) i wyścig (30 min) - BEZPŁATNE Ja mogę podjechać na kołach w sobotę lub niedzielę na bezpłatne sesje :) więc VARTAS jeżeli jesteś zainteresowany to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To przyjeżdżajcie, my będziemy mieli "full serwis", czyli klucze, narzędzia, podnośniki, dziewczyny i grilla ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi