Raadek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam! W mojej maszynie zapaliła się kontrolka FI.. po czym doszedłem, że to błąd 63 czyli : 63 - Nieprawidłowości w czujniku w spalinach zaworu. Zauważyłem, że po wyświetleniu tego błędu i włączeniu zapłonu silniczek(exup) się nie przekręca. I teraz moje pytania: Czy to może być tak , że ten silniczek się spalił? Czy może gdzies jest jakiś ukryty bezpiecznik od tego silniczka , który się przepalił? Wydech w motocyklu mam Scoripiona. Prosze o pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam! W mojej maszynie zapaliła się kontrolka FI.. po czym doszedłem, że to błąd 63 czyli : 63 - Nieprawidłowości w czujniku w spalinach zaworu. Zauważyłem, że po wyświetleniu tego błędu i włączeniu zapłonu silniczek(exup) się nie przekręca. I teraz moje pytania: Czy to może być tak , że ten silniczek się spalił? Czy może gdzies jest jakiś ukryty bezpiecznik od tego silniczka , który się przepalił? Wydech w motocyklu mam Scoripiona. Prosze o pomoc ;)Sprawdź wszystkie bezpieczniki (choć nie wydaje mi się że to to). Najpewniej zablokowałCi się EXUP i najlepiej od razu go rozbierz to może uda się go uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raadek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 sprawdzałem bezpieczniki w dwóch miejscach.. i były dobre... możliwe, że się jakoś zablokował.. spróbuję go rozebrać w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Odepnij linki i wtedy sprwadź czy działa silniczek. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raadek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie mam linek... mam zmieniony wydech na scorpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie mam linek... mam zmieniony wydech na scorpiona Wiec w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi