samonek4 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Nie wiem czemu ale już drugi raz przednia żarówka spaliła się - urwany drócik od świateł mijania .Ja nie wiem czy ona się przepala czy ją po prostu urywa od szybkiej jazdy po nierównościach które czasami się trafiają na drodzę. Czy to wina żarówki, elektryki czy nieodpowiedniej jazdy? Marka żarówki to Awina 12V 35/35W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Te żarówki nie są pierwszej jakości i faktycznie mogą się wstrząsać. Sprawdź napięcie ładowania. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Nie wiem czemu ale już drugi raz przednia żarówka spaliła się - urwany drócik od świateł mijania .Ja nie wiem czy ona się przepala czy ją po prostu urywa od szybkiej jazdy po nierównościach które czasami się trafiają na drodzę. Czy to wina żarówki, elektryki czy nieodpowiedniej jazdy? Marka żarówki to Awina 12V 35/35W. zmień producenta żarówek i popraw pisownię j. polskiego Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Te żarówki nie są pierwszej jakości i faktycznie mogą się wstrząsać. Sprawdź napięcie ładowania. Kiedyś suzuka regularnie paliła mi żarówki tungsram wiec ich nie polecam, natomiast w zaszłym sezonie założyłem osrama i jeździ do dziś, problem z utatą mijania jak ręką odjął, w samochodzie mam żarówki bodajże Philips i też są dość żywotne bo z tego co pamiętam ostatni raz zmieniałem je ze 2 lata temu Edytowane 29 Maja 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Zamówiłem ŻARÓWKE REFLEKTORA PRZEDNIEGO NIEMIECKIEJ FIRMY IFA - AKA 12V 35/35W BA20D. Ciekawe jak się spisze ta żarówka. Edytowane 29 Maja 2012 przez samonek4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi