jimi11 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie. HSC32 maja srednice 32mm, a HSC33 33mm Miałbym jeszcze jedno pytanie. W moim motocyklu oryginalnie są gaźniki hitachi HSC33. A znalazłem na Allegro gaźniki od yamahy XJ750, hitachi HSC32, Wizualnie są bardzo podobnem. Czy pasowalby do mojego motocykla? A czemu chcesz zmieniac gazniki? Ktos nie ogarnal ich regulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penceł Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 gość tak mi popieprzył sprzęt że glowa mała rozkompletował mi oryginalne gaźniki a wstawił od yamahy 650 turbo. Wyżej pisałem co się teraz dzieje. Gdzieś doczytałem że w xj750 montowali takie same gaźniki jak w moim maximie. I dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 OK. Co zrobil z tymi czesciami ktore wyjal z Twoich gaznikow? Masz te stare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penceł Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 mam stare gaźniki i z tego co widzę to z jednego wyjął zawór iglicowy, sprężynę membrany, ośkę pływaka, i z każdego śrubę regulacyjną wkręcaną obok zaworu ssania, i poza śrubami to wszystko co zauważyłem. A brakuje też jednej dźwigni ssania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Przełożył to do nowych gaźników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pewnie sobie Twoje części posprzedawał hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Na forum xj znajdziesz posty jak zablokować kanał YICS i synchronizować gaźniki. Są tam ludzie co jeżdżą lub jeździli takim motocyklem, to Ci pomogą z gaźnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penceł Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przełożył to do nowych gaźników?Tak twierrdzi ale pewności nie mam Na forum xj znajdziesz posty jak zablokować kanał YICS i synchronizować gaźniki. Są tam ludzie co jeżdżą lub jeździli takim motocyklem, to Ci pomogą z gaźnikami.Dzięki będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 No to jak masz stare gazniki, nowe, to teraz musisz podjechac do jakiegos ogarnietego mechanika, ktory naprawi po starym :PI oceni czy faktycznie w starych sa "mikropekniecia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi