papamoto Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam wszystkich. Tak jak w temacie moto nie ma wolnych obrotow.Jak sie zagrzeje i odpuszcze mu ssanie do konca to gasnie po chwili.Wiec musze jezdzic z lekko naciagnietym ssaniem zeby mi nie gasl na swiatlach. Swiece mam nowe ale kabli nie sprawdzalem.Czy jest mozliwe ze nie chodzi na jeden gar ???????Czy raczej musze wyregulowac zawory i zsynchronizowac gazniki??? Czy ma ktos pomysly co moze byc przyczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Zapchany uklad wolnych obrotow. Gazniki do czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamoto Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 oddalem moto do czyszczenia gaznikow i jednak byly to membrany na 2 przednich garach. czyli do wymiany + czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To znaczy ze nie miales nie tylko wolnych ale i wysokich obrotow :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamoto Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To znaczy ze nie miales nie tylko wolnych ale i wysokich obrotow :).na wysokie sie wkrecal i to dobrze wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamoto Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) po czyszczeniu i regulacji gaznikow moto sie obudzilo. teraz nie da sie porownac...i ile mocy ...do tego 2 membrany byly do wymianydos kosztowne ale sie oplacalo Edytowane 22 Czerwca 2012 przez papamoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi