spiwor Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Zaczynam sie rozgladac na ebayu - jak nazywa sie ta czesc po niemiecku i angielsku? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Po angielsku to będzie fairing mounting bracket. Ale na Twoim miejscu założyłbym clip-ony, wtedy winklowanie staje się o niebo lepsze. Tylko że już nie będzie miejsca na owiewkę. Ale i tak warto. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Do tego wyzej i do tylu podnozki i bylaby ciekawa zabawka :) Ale owiewka musi byc, jezdze teraz na polamancu i z 20centymetrow w klacie uroslo od walki z wiatrem :) Dzieki za angielska wersje, niestety do fzs600 nigdzie nie ma, a na serwisie krzykneli taka cene, ze szybciej wyszedlem niz wszedlem. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Poszukam w domu bo coś mi się nie chce wierzyć. Znalazłem tylko takie coś ale to chyba nie jest cały stelaż http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-FZS600-Fazer-fairing-mirror-brackets-99-01-/370459163926?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5641163d16 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dzieki za info(naprawde, szczere) ale no wlasnie troche brakuje, na allegro pokazal sie, niestety tez dziabnietyhttp://allegro.pl/yamaha-fzs-600-fazer-stelaz-czachy-lusterek-i2369936873.html Znalazlem fachowca co sprobuje mojego wyprostowac, zobaczymy, w miedzyczasie dalej sie rozgladam. Jakby ktos mial cynka dajcie znac prosze. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi