herflik Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 czeeeee mialem sie nie wtrącać do tej owocnej dyskusji którą zapoczątkował adam87 , ale po wykorzystaniu opcji "szukaj" doszedlem do wniosku ze jednak sie wypowiem :crossy: ja nie wiem, czy ty na prawde jesteś taki tępy?? ile razy ci sie mówiło o tym żebys nie pisał jednego posta pod drugim?????? hmmmmmm :| http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=adam87 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=adam87 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...adam87&start=20 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=adam87 moze zamiast opiniowac czyjś styl pisania warto zastanowic sie nad sobą ???(nie zmienia to faktu ze bols2 popelnił błąd , ale wyzywanie sie z tego powodu nie jest najszczesliwszym rozwiazaniem ) a tak w temacie to gratuluje zakupu motorka i mysle ze bedzie dobrze sluzyl do Twoich celów :crossy: pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 mialem sie nie wtrącaćtrzeba było pozostać przy tej decyzji :crossy:Nie wcinaj się jak nie wiesz o co chodzi, a dla wyjaśnienia odsyłam Cie do tego tematu:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#197230 Owszem popełniłem taki sam błąd ale jak zauważyłem opcje edytowania postu, to już więcej nie pisałem jednego pod drugim.A bols2 pomimo tego że wiele osób mu zwracało uwage, nadal pisze jeden pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Chce kupić DT80LC2 tylko ze narazie cięzko sprzedać simsona. Ludzie żadko kupują takie sprzęty jak Sim, bardziej celują w japońce. No ale mam nadzieje ze na wakacjach bede śmigał yamaszką :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Gratulacje ! Napewno szybko ponaprawiasz te pierdułki i zaczniesz normalnie jeździć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Chce kupić DT80LC2 tylko ze narazie cięzko sprzedać simsona. Ludzie żadko kupują takie sprzęty jak Sim, bardziej celują w japońce. No ale mam nadzieje ze na wakacjach bede śmigał yamaszką Mnie to bardzo dziwi czemu simsony są tak drogie. przecież za taką cene można mieć japonie która jest od simsona lepsza pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 narazie cięzko sprzedać simsonasimsona? chyba nie ma lepiej sprzedającego sie motoroweru :crossy: każdy 14 latek który zsiada z motorynki, marzy o simsonie! dobrze zrobionego spokojnie sprzedasz za 2000 a cena jest dla tego taka duża Strzałek bo jest zajebisty popyt na to i dużo jest chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mnie to bardzo dziwi czemu simsony są tak drogie. przecież za taką cene można mieć japonie która jest od simsona lepsza pod każdym względemRacja ja simsona sprzedałem za 1800 a za 1400 kupiłem Honde MTX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Gratulacje :!: Kiedyś też miałem ochotę na Yamahę RD, tylko 125.Fajna stała w komisie niedaleko mnie, strasznie sie napaliłem.Niestety zabrakło mi jednego zera :crossy: P.S.bols2: Yamaha pisze się przez Y, a nie przez J i CH :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Cytat:tępy nie jestem jesteś Cytat:Dzisiaj sie dopiero dowiedziałem o tej funkcji jak sie dowiedziałeś to korzystaj! (dowód na to że jesteś troche tępy) Cytat: Wychodzi na to ze inteligencją nie błyszczysz bo popełniałes ten sam błąd i to niestety wiecej razy odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ludzie żadko kupują takie sprzęty jak Sim, bardziej celują w japońce. Z tego co zauwazylem to raczej odwrotnie, wiekszosc mysli ze jak japonski to niewiadomo ile bedzie kosztował, a jak znajdzie opnizej 2000 to mysli ze złom.A co do sprzedania simsona to jak cena wysoka to tez nie ma co sie dziwic ze nie ma kupców ( chociaz w twoim przypadku zal oddac za "garsc drobnych" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Sam zakup japońca, może jest porównywalny z ceną simsona w bdb stanie (lub takiego, co sobie ceni). Ale nie tylko koszt zakupu się liczy. Japońce mają dużo droższe części i jak się coś sypnie, to można drugie tyle co na zakup wydać na naprawę. Za 2 tys nie kupi się japończyka w stanie idealnym, a przy simsonach to już górna stawka, gdzie wszystko musi być cacy (albo sprzedawca trafić na frajera). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Wychodzi na to ze inteligencją nie błyszczysz bo popełniałes ten sam błąd i to niestety wiecej razy odemniejakbyś czytał dokładnie co mówie to byś tego nie pisałdaj już spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Z tego co widze to większość 14 latków, to tacy co są napaleni na jakieś fajowo wyglądające a jezdzące tak jak simson pseudo ścigi. Taka teraz moda. A taki napalony młodziak + stary z wypchanym portfelem = synek na aprilce czy hondzie. Na giłdzie w Luybinie zainteresowanie napaleńców simsonami kończy się na zaputaniu ile leci i podejściu do stojącej obok RS80 zar na motorower. Dzwoniło już do mnie kilka osob i deklarowało się ze kupi ale na tym się skończyło. Rano też koleś z wroca dzwonił ze chce kupić i miał jeszcze o 15.00 potwierdzić kiedy przyjedzie, a teraz jest 16.15 i dupa koleś nie dzwoni. Mam nadzieje ze jeszcze da znać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Na giłdzie w Luybinie zainteresowanie napaleńców simsonami kończy się na zaputaniu ile leci i podejściu do stojącej obok RS80 zar na motorower.no cóż ja im sie nie dziwie - też bym wolał RS 80 niż simsona :crossy:jezdzące tak jak simson pseudo ścigiporównujesz właściwości jezdne i osiągi rs'ek i nsr'ek? :crossy: miałem tego nie mówić ale pachnie mi to zazdrością :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja nic nie porównuje, nie napisalem ze rs i nsr jezdzi tak samo jak simson, tylko jezdzace jak simson pseudo scigi, bo sa takie gówna też. Okreslenie seudo scigi uzylem dość uniewersalnie, moze lekko nietrafnie, moze to tez być jakiś badziewny skuter firmy Bonifratiozo lub mały błyszczący jak psie jaja Knight. Ziom mający 1,85m wzrostu majac do wyboru niezlego simsona, kupuje zablokowanego zamulonego Jinchengeuea czy jakoś tak za 5 tys. i wyglada na tym jak na motorynce (a kupoil go dla siebie). Osobiście nie gustuje w ścigach i mimo ze jezdzilem i nsr80/125 i rs80 nie ciagnie mnie do nich. Racja, oba w wersji 50 różnia sie osiagamii od simsona, ale nawet jesli kosztuja 4 razy tyle co ten sim i są max zdemolowane jakby je ktoś wykopał przy pracach archeologicznych, wzrok młodych napalonych jest zwocony w ich strone, tylko dlatego ze to plastik i na to jest moda. Niewazne czy gościowi sie podoba taki czy inny sprzęt, zwylkle jak ma kase to kupi jakiegoś plastika bo to modne, wyglada na szybkie i wogole szpan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi