Silny94 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam,poszukuje mocnego skutera o pojemności powyżej 125. Chciałbym, aby wyglądał jak 50 a jednak ruszając spod świateł zadziwiał innych kierowców przyspieszeniem. Wiem, że jest np. Gilera Runner 180 4T i Aprilia Leonardo 250 lub 300. Jest jeszcze jakiś skuter o podobnych osiągach i podobnym spalaniu? Czyli vmax koło 130 i powyżej oraz spalanie poniżej 5 l. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 polecam yamaha aerox 100 ,a swoją drogą to w cholerę jest skuterów o takiej pojemności Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silny94 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ale Yamaha Aerox 100 ma ogólnie słabe osiągi porównywalne do Aeroxa 50 odblokowaego i jedzie raptem 100 km/h co w porównaniu do Gilery Runner 180 i Apki Leo 250 jest dużo niższa. Wg mnie się zupełnie nie opłaca. Ma ktoś jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Vespa GTS 300 - Po tym nikt się nie spodziewa osiągów a krąży plotka, że ładnie pruje. Nie wiem jak ze spalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 nie wygłupiaj się że chcesz skuterem startować do innych kierowców , na mieście to odblokowaną 50 dobrze wyregulowaną dasz rade prawie każdemu chociaż uważam to za nieco śmieszne i żałosne bo przecież na trasie czy na normalnej drodze Cię weźmie bez problemu ... Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antal Falk Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ... Trochę to śmieszne.... Jak chcesz się z kierowcami ścigać, to może kup coś innego niż skuter, np. ścigacz. Choć prawdę mówiąc, z taką postawą nie wróżę ci wielkiej kariery ani na tym ani na tym.... Pozdrawiam Antal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 http://www.diva-di-bologna.de/lofiversion/index.php?t12273.html idealny na starty spod świateł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja mam malaguti f10 poziom mid race 70ccm i 7,9sec do 100km\h nie jeden się zadziwił w sumie około 11-13KM na 69kg skuterek to bardzo wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Honda SH300i - 27,2 KM, jednocylindrowy, cztery zawory na cylindrze. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez samonek4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi