Rafaeelloo Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ale te dławione sprzęty to koszt >20 tysi, a ja tyle nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Olej nowe sprzęty, napraw ten. Odżałuj szmal na części do silnika i ciesz się bezawaryjną eksploatacją. Naprawa tego moto mimo, że wciągnie trzy cyfrową sumę prawdopodobnie będzie i tak tańsza niż kupić drugie moto i jeszcze wsadzić w potrzebne naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 3-cyfrowa już jest :) zamówiłem jakiś czas temu części i jeszcze nie mam... Więc zostaję przy obecnym moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exilled Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Dla informacji potam, że w Ośrodku szkoleniowym Kierowców otrzymałem informację o tym, że w październiku są ostatnie zapisy na kurs prawa jazdy kat. A jeszcze na starych zasadach. Potem już kolejne miesiące to już kurs na prawo jazdy kat. A na nowych zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Dzięki. W listopadzie mam urodziny, więc mogę iść 3 miesiące wcześniej na prawo jazdy, więc będzie to sierpień, więc teoretycznie będę na starych zasadach (co nie ukrywam jest mi na rękę bo nie wiadomo jak to będzie ze zdawalnością w następnym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A gdzie taką Suzi znajdę? Wszystkie tak miały? Czy któreś roczniki? Przypomniałem sobie, że było pytanie. Teraz znam konkretną odpowiedź: Enjoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź, faktycznie, blokowane, ale na allegro takich nie znajdę, a jeśli już to zapłacę zbyt dużo, a nie wierzę, że pozwolą mi rodzice kupić coś droższego niż 15k zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 sam nie wiesz czy chcesz moto czy auto heheh. Jak możesz myśleć o 250 albo 500cc jak nie masz prawka. Będziesz miał odpowiednia liczbę wiosen wtedy myśl o 500cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 W listopadzie mam 18, na 100% idę na prawko na moto i samochód. Jak mogę myśleć? Normalnie, myślę przyszłościowo. Zacznę teraz orientować się w temacie, wybierać, decydować, to jak przyjdzie, co do czego to nie będę tracił czasu na podejmowanie decyzji, jaki model, który rocznik itd., tylko jedyną decyzją będzie od kogo kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi