Gość komandosek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 sugeruję przyjrzeć się również TDM 900. Super wygodny, zwrotny motocykl. W sam raz do miasta i na traski - gdzieś pomiędzy cbf a trampkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Przełączniki - OK, ale włącznik sygnału dźwiękowego zamontowany jakby odwrotnie, a "błyskania" długimi nie ma wcale. Długimi błyska sie odwrotnie, tj wciskając guzik jakbyś miał przełączyc z Drogowych na Mijania, gdy już masz mijania włączone]mam w opcji DCT bom leniuch poskutersowy :-) a przez te długie już kilka razy podwyższałem bieg zamiast błysnąć. oraz w duga stronę: zamiast zatrąbić, zredukowałem bieg. Edytowane 9 Lipca 2012 przez MrGlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi