Strzalek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam. Byłem dzisaj na zawodach w Olsztynie, niesty nie mamaparatu więc żadnych fotek nie wrzuce :cry: . Imreza bardzo dobrze przygotowana. Jechały klasy 125 junior, otwarta ( gdzie oczywiscie Zdunek pokazał klase) quady otwarta i junior ( tu zwycięzyła dziewczyna :( ) i małe bzyki 65 - fajnie było poatrzeć. Jeżeli ktoś był i ma jakieś fotki to jak może to niech wrzuci.Z góry dzieki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Mialem jechac ale niestety wczorajsza impreza byla lekko przesadzona i nie bardzo bylem w stanie :| Olsztynski cross jak co roku pewnie i teraz byly przygotowany na wysokim poziomie. Swoja Strzalek mogles uprzedzic wczesniej ze bedziesz jechal to mozna by sie spotkac i pogawedzic :( . Juz niedlugo zawody w Lidzbarku. :evil: Ktos sie wybiera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Swoja Strzalek mogles uprzedzic wczesniej ze bedziesz jechal to mozna by sie spotkac i pogawedzic Nee wiedziałem, że będe jechał na zawody. Dpoiero w niedziele rano mnie chłopaki z domu wyciągneli skacowanego na maksa :evil: Do Lidzbarga może też pojade - wtedy już wcześniej dam znać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 ja tez byłem ale nie mam też niestety cyfróweczki wiec fotków nie mam ogólnie było bardzo fajnie tylko żeby chłopaki z Olsztyna pokazali coś na swoim torze, jedynie w 250cm3 w pierwszym biegu mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi