Gość Sestorme Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak wypisac w Polsce z rejestru pojazd? Doszly mnie sluchy, ze mozna tylko przedstawiajac dowod, ze pojazd zostal albo sprzedany albo zezlomowany. Ciekawi mnie to poniewaz trzeba oplacac ubezpieczenie nawet jak pojazd nie jest na chodzie. Jak to wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak wypisac w Polsce z rejestru pojazd? Doszly mnie sluchy, ze mozna tylko przedstawiajac dowod, ze pojazd zostal albo sprzedany albo zezlomowany. Ciekawi mnie to poniewaz trzeba oplacac ubezpieczenie nawet jak pojazd nie jest na chodzie. Jak to wyglada?Jest tak jak napisałeś. Albo sprzedajesz, albo złomujesz. Te dwie czynności zwalniają Cię z opłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 a już się zastanawiałem z jakiego rejestru... jak wyżej, inne możliwości dot. pojazdów zabytkowychtyle, że to samo jest napisane w każdym wątku o oc - wystarczyło przeczytać zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi