Vitu Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dawno nic tutaj nie pisalem wiec pochwale sie moim aktualnym pojazdem , jest to Kawasaki zx6r model 2007 rok prod.2009 czyli ostatni wypust. Motocykl ma obecnie przejechane 9000 km. W porownaniu z Thundercatem i GSXR 600 ktorego mialem 4 miesiące (nigdy wiecej Suzuki) jest to szatan, obrzydliwie niewygodny , twardy , po 40 km bolą mnie nadgarstki i plecy ale nie oddam zx'a za zadne skarby :) Prowadzi sie jak po sznurku , sam sklada sie w zakrety , kosmiczne hamulce (gdyby lokomotywa miala takie hamulce to tragedii pod Szczekocinami by nie było). Paradoksalnie ma dośc dobry środek jednak od 10 tyś urywa głowe , ucieka spod dupy , łamie łokcie , pękaja kostki i torebki stawowe. Fotki : http://www.bikepics.com/members/Vitu/09zx6r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 reasumując:kupiłeś niewygodny motocykl którym nie umiesz jeździć, a mimo tego się cieszysz,więc i ja cieszę się Twoim szczęsciem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dlaczego zakładasz ze nie umiem jezdzic ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) pewnie koledze chodzi o topo 40 km bolą mnie nadgarstki i plecyi o to:urywa głowe , ucieka spod dupy , łamie łokcie , pękaja kostki i torebki stawowe.hehe, zx6r chyba mają to do siebie że się świetnie prowadzą. Co nie czytam opinii nabywców zx6r piszą to samo. A motocykl jest przekozacki, ten ryjek ahhh.... jak dobrze opanuje moją może kiedyś zmienię sobie na taką. Edytowane 7 Maja 2012 przez pdasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Musisz odciążyć ręce - źle siedzisz.Dlaczego od 10 tys urywa Ci głowę? Ja czasem jeżdżę do odcinki i nic mi nie urywa. Poza tym 10 tys to na jedynce masz może 90 może 100 km/h. To co tu ma urywać? Ja do 140 km/h nawet za bardzo za szybą się nie chowam (ale może masz 2 m wzrostu). BTW - jaki kolor masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 pióro na zdjęciach masz kolor (niebieski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ach sorki - nie spojrzałam. Ja mam czarną, tylko rocznik 2007, kupiony jako nówka w 2008. Jestem mega-zadowolona :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 mnie na początku styczności z zx6r też bolały nadgarstki, głównie dlatego chyba że powoli jeździłem i automatycznie trzeba było się jakoś opierać, tak mi się wydaje. Teraz w każdym bądź razie po przejechaniu łącznie ~1000 km jakoś nie odczuwam już tego bólu/dyskomfortu. Co do urywania głowy to autor tematu posłużył się tu raczej frazeologizmem, tak samo z tymi łokciami he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Musisz odciążyć ręce - źle siedzisz.Dlaczego od 10 tys urywa Ci głowę? Ja czasem jeżdżę do odcinki i nic mi nie urywa. Poza tym 10 tys to na jedynce masz może 90 może 100 km/h. To co tu ma urywać? Ja do 140 km/h nawet za bardzo za szybą się nie chowam (ale może masz 2 m wzrostu). BTW - jaki kolor masz? Z tym urywaniem glowy nie chodzilo ze mi wieje tylko ze w porownaniu z yzf i gsxr takiego kopa ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Ładna graty , ale jak Ninja to tylko w jeden słuszny kolorze zie ... :) , bez urazy to tylko moje zdanie . Edytowane 8 Maja 2012 przez rekin175 Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 czarny też pasuje do ninji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi