moto_bandyta Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam, Mam moto z UK na angielskich blachach. Czy wpuszczą mnie na tor bez polskiego dowodu i ubezpieczenia?Czy zeby pojezdzic po torze to musze go rejestrować. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 wpuszczą bez problemu ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 jedynym problemem na bramie jest głośność wydechu :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 OK, czyli nie sprawdzają czy moto np pozyczone i bez upoważnienia bedzie na torze katowane albo wogole bez papierów? W zeszlym roku czytalem jakis regulamin traningów lub dnia motocyklisty i tam bylo napisane ze moto musi miec przeglad i ubezpieczenie zeby wpuścili. No i sie zastanawiam czy rejestrowac bo to mi nie po drodze. Skontaktuje sie z administracją czy kims kto jest za to odpowiedzialny (po uikendzie). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nic nie sprawdzają, oprócz głośności wydechu Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dzieki za pomoc. Do zobaczenia więc na torze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi