ul1111 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Fakt :biggrin: Próbuj, może zechcą wymienićGdyby teraz do tego ściągacza który zakupiłeś dopasować odpowiednio szeroką nakrętke 33x1.5 można było by nakrętke nakręcićna koło magnesowe a zakupiony ściągacz wkręcić do nakrętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Gdyby teraz do tego ściągacza który zakupiłeś dopasować odpowiednio szeroką nakrętke 33x1.5 można było by nakrętke nakręcićna koło magnesowe a zakupiony ściągacz wkręcić do nakrętki. Ale magneto ma gwint wewnętrzny Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ale magneto ma gwint wewnętrznyNie , nie ma . Ściągacz go ma. Na mniejszą śrubę. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Nie , nie ma . Ściągacz go ma. Na mniejszą śrubę. Fakt :blink:Nie zauważyłem.Zmylił mnie ten ściągacz co nie pasuje. :flesje: za czujność Edytowane 8 Maja 2012 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ul1111 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Wygląda na to że ściagacz o larsonowym numerze 7201509 powinien pasować.Aczkolwiek zastanawiam się jak kolega mógł pomylić ściągacze w sytuacji gdy są umieszczone zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 I rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Saint Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Kolega też jest trenerem na siłownii i miał ciezki dzień :) Kupiłem bez zastanawiania sie co i jak. Pudełko jak i czesc nie używana, paragon też jest, wiec nie bedzie problemu z wymianą na ten http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NzIwMTUwOQ==&t=7201509Cena też fajna 70zł prawie za ten ściagacz, zajebiscie jak za coś na "jeden" raz %( Edytowane 10 Maja 2012 przez Adam Saint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Saint Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wkońcu jaki ściagacz do tego, rozumiem że tamten co miałem tylko inny wymiar, załaczam wyżej fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Taki, ktory zewnetrznym gwintem wkreca sie w widoczny na zdjeciu wewnetrzny gwint kola magnesowego a jego sruba opiera sie o czop walu.Sciagacz mocujesz i dokrecasz do mocnego oporu, po czym walisz w niego ( leb sruby opartej o czop walu ) mlotem raz a ostro i powinno zejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tam przypadkiem nie ma zjebaneg* gwintu? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 faktycznie wyglada ze gwintu nie ma ...ja dodam ze przykrecajac dokladnie odtlusc i dokrec zgodnie z manualem , jak za slabo dokrecisz to zerwie klin , porysuje stozek i rozwali gniazdo klina a wtedy moze byc wal do wymiany. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi