a_rtu_r Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 I co chodzi Ci ten motor w końcu? To chyba największa telenowela w dziejach forum :D To prawda - zgadzam sie. Sam nie wierzyłem, że uda mi się to wszystko poskładać. Osoba z prawniczym wykształceniem, z brakiem profesjonalnej wiedzy o motocyklach. Jedynie to co z forum i z internetu. Ale udało się. Działa. Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego iż coraz trudniej traktować Cię poważnie. Jeśli to hobby to ok ale bądź tak dobry i zrób uczciwy przegląd w SKP albo ASO czy to na pewno bezpieczny sprzęt ZANIM wyjedziesz na drogę.Wiem o tym. I przepraszam za to. Obiecuje poprawę:) Jasne...to wszystkie poprzednie podłączenia pompy to do czego robiłeś?I jest to masakra i brak szacunku bo oczekujesz pomocy nie wyjaśniając wszystkich problemów...a inna instalacja to znaczący aspekt. Do czego podłączałem to nie wiem. Ale ważne, że teraz działa wszystko - pompa chodzi, pompuje i przestaje. Motocykl jeździ. Także w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A wszystko zaczeło się we wrześniu. :biggrin: Mógłbyś jakieś zdjęcia tego motóra zamieścić. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A wszystko zaczeło się we wrześniu. :biggrin: Mógłbyś jakieś zdjęcia tego motóra zamieścić. :)To i tak niedługo. W dziale enduro "u nas" koleś naprawia WR400 Yamahę od roku i dalej nie jeździ tak jak trzeba :biggrin:Przepraszam za :spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Jasne już wrzucam:) Tylko, że prace posuneły się do przodu. Już kable nie wiszą i nie sterczą. Mocowanie tablicy jest zrobione. No i zegary zamontowane:) Dzisiaj uszczelniłem kolektor specjalną pastą do wydechów i dokręciłem go. Wymieniłem płyn w hamulcach - odpowietrzyłem układy. Wymienię olej, do tego płyn w sprzęgle no i płyn w chłodnicy. Jak to już wszystko będzie to mam zamiar zrobić mały drogowy test:) Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez a_rtu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Widać, że idzie do przodu. No i założyłeś ten wydech pod zadupkiem, Tylko tak zapytam, lampy tylnej nie nadtopi? :wink: Czache i reszte będziesz montował? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ... Tylko tak zapytam, lampy tylnej nie nadtopi? :wink:A szkoda by było bo Ledówa chyba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie podtopi lampy bo między tłumikiem a lampą (LED z kierunkami) jest osłona:) Także powinno być oki - teraz tylko czekam na tą "elastyczną" rurę wydechową i zakładam. Czacha z szybą będzie od r6 - już jest zrobiona - tylko muszę ją wymalować i założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi