cyfral Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) postanowiłem spróbować takiego typa ... Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez cyfral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 gratuluje :biggrin: i jak wrażenia ? z jakiego moto sie przesiadłeś na tą kawe ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie wiem co miałeś wcześniej, ale uważam, że trzeba spróbować każdy typ motocykla, aby określić swoje preferencję.Kiedyś usłyszałem (gdy miałem dylemat jakie moto wybrać) wyobraź sobie, że maszyny o których myślisz, stoją obok siebie, a następnie odpowiedz sobie na pytanie- patrząc na którego czujesz mocniejsze bicie serca i motylki w brzuchu? - Wtedy będziesz wiedział :) A w temacie to niezła lokomotywa :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 aerograf na kasku? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 aerograf na kasku? No na to wygląda. Sam się zastanawiam nad aerografem na swoim garnku :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No na to wygląda. Sam się zastanawiam nad aerografem na swoim garnku :) taki sobie ,kupiłem chiński sprzęcik i spróbowałem jak to sie robi ,ale na lepszym kasku jednak zleciłbym to komuś kto to umie robić Dobrze ;) gratuluje :biggrin: i jak wrażenia ? z jakiego moto sie przesiadłeś na tą kawe ? ostatnim przed tym była kawa Z 1000 ale gnanie po drogach już mi sie nudzi a do jazdy rekreacyjnej "plastiki" średnio sie nadają -moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Starzejesz się. :biggrin: MotÓr git jest. Potrafię sobie wyobrazić "szok" którego doznałeś po przesiadce. Ja od zawsze marzyłem o H-D ale nie było mnie stać więc latałem plastikami różnymi. Potem wsiadłem na HD Electra i w ogóle inna bajka, inna jazda, inne podejście. Jakby "więcej cukru w cukrze" na takim moto jest. Ja muszę jeszcze poznać się bliżej z typem Enduro. MX latałem i było to extremalne doznanie, znajomego KTM 540 czy jakiś taki, w specyfikacji wyścigowej bo startował amatorsko. Ale enduro to co innego, podobno tez fajnie idą na gumę ale jakoś nigdy nie miałem okazji spróbować takiego cuda. Jakaś XT czy coś takiego... Każdym innym rodzaje już latałem. Od piździków 50ccm, poprzez maxi-skuterki, choppery, GL, GTR, ZX10R i inne tego typu skrajności. Z1000 też próbowałem, fajne moto. Krótkie, zwinne i z konkretnym jebnięciem które da się w pełni kontrolować. Przyznam że marzy mi się do kompletu z HD w garażu coś na styl XX, Busa a najbardziej TL-R, chociaż SRAD`em też bym nie pogardził. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) szoku nie było , ale wrażenia jak najbardziej pozytywne , mój zakup był świadomy Vulcan 1500 Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez cyfral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rock'N'Roll Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Prześlij więcej zdjęć jesli możesz. Piękna maszyna. Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Prześlij więcej zdjęć jesli możesz. Piękna maszyna. Gratuluję :) dzieki ,tu jest kilka -nie było jeszcze okazji na lepsze http://pokazywarka.pl/m4r3qn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 no pięknie pięknie, pozazdrościć :flesje: chociaż ja na Twoim miejscu wymieniłbym tylne światło, kierunki ,lusterka i może kierownice ;d Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no pięknie pięknie, pozazdrościć :flesje: chociaż ja na Twoim miejscu wymieniłbym tylne światło, kierunki ,lusterka i może kierownice ;d z lampą i lusterkami pomyśle chociaż to ma być taki CLASSIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rock'N'Roll Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no pięknie pięknie, pozazdrościć :flesje: chociaż ja na Twoim miejscu wymieniłbym tylne światło, kierunki ,lusterka i może kierownice ;d Oj tam, czepiasz się Dżek :icon_razz:Może lusterka rzeczywiście przydałoby się zmienić ale nie wygląda to jakoś gorsząco. Kierunkowskazy wyglądają jak wąs pod nosem choć ten model już tak ma. Jest ok. Reszta wedle upodobań właściciela.Nie przepadam za białym kolorem lakieru ale Twoje moto prezentuje się nieźle, klasycznie. Zwłaszcza z kufrem pasującym pod tapicerkę i listwę. Nawet te ćwieki nie są odpychające, znaczy tandetne. Twój wierzchowiec przynajmniej się wyróżnia :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi