kamilp7 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam, Mam na oku Husqvarne WR 360 za niewielkie pieniadze... Koles chce ja sprzedac bo jej nie uzywa od okolo 5 lat.Jest to rok 1994 a on ma ja od roku 2000. Z tego co mowi to byla jezdzona od czasu do czasu po polach i lasach w okolicy ktorej mieszka. Ale remontu od nowosci nie bylo. I teraz dreczy mnie dostepnosc czesci... Korbe jedyna jaka znalazlem to za 1200zl, z kupnem tloka nie ma problemu. Jak myslicie oplaca sie takie cos brac ? http://finncdn.no/mmo/2012/3/vertical-6/30/9/340/488/19_1679150927_xl.jpg http://finncdn.no/mmo/2012/3/vertical-6/30/9/340/488/19_1989529664_xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 do husqi ciężko dostać niektóre części więc tu bym uważał , a jeżeli chodzi o moto to wrzuć więcej zdjęć i za niewielkie pieniądze to znaczy za ile ? bo wiesz jak naprawdę za grosze to może warto tylko na pewno będzie sporo zabawy i nerwów z czekaniem na części i naprawami :sad: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mam tylko te 2 zdjecia.... niewielkie pieniadze to znaczy na polskie okolo 6500zl ale w norwegi wszystko jest 2-3x drozsze... normalnie jak by ladnie zrobione bylo i na kolach SM to 18 tys zl by za to dostal. Musze przemyslec ten temat i zobaczymy jak to bedzie :) Dzis rano gadalem z tym gosciem i bylo aktualne... teraz do niego dzwonie bo juz chcialem jechac po ta Huske... i sprzedana ;( No normalnie przeszla mi taka okazja kolo nosa ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 musialbym się mocno uderzyc w glowe zeby za 18letniego pazdziocha dać 6.5K, ze o tej drugiej kwocie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 nie ma co się smucić :flesje: to nie była żadna okazja- zgodzę się z przedmówcą i skąd pomysł że dostałby 18 tys za nią :laugh: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Pisze ze w Norwegi :/Tutaj np DRZ z 2000 roku chodza po 22-25 tys zl... LC4 z 2004 trzeba dac nie mniej. acie tutaj przyklad: http://www.finn.no/finn/mc/used/object?finnkode=34175806A takie 2t zarejestrowane ciezko jest dostac a duzo ludzi chcialo by miec. Wiec jesli nie wiecie sie nie wypowiadajcie albo czytajcie ze zrozumieniem co napisalem pare postow wyzej ;) A co do okazji... kiedys kupilem RS 125 z noby padnieta skrzynia biegow za 5000zl z 2001 roku. zlozylem to do kupy i naprawilem okazalo sie ze taki wodzik byl pogiety to wymienilem. Sprzedalem ta RS 125 za 8500zl w okazyjnej cenie jak na norwegie :) Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez kamilp7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 podsuwasz dobry pomysł na biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 podsuwasz dobry pomysł na biznesJa już o tym samym co ty myślałem jakiś czas temu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) mam znajomego który ciągnie różne graty z USA czasem tez rózne motorki, a drugi znajomy ma dwa zestawy które jezdzą do Skandynawi, obaj zapaleni endurowcy, problemem moze byc fakt ze Norwegia nie jest w UE i nie obejmuje jej swobodny przepływ towarów a co za tym idzie pewnie jest bardzo wysokie cło, drugi problem to moze byc male zainteresowanie motocyklami(pogoda) i zakaz wjazdu na nich prawie wszędzie oraz wysokie mandaty, ale biorąc pod uwage ceny jakie podal kamil i zarobki Norwegów mogłoby się oplacać, tyle ze kto kupi 5letniego crossa jak na nowego odkłada 2 miechy, chyba tylko Polacy co tam gastarbajtują... Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 mam znajomego który ciągnie różne graty z USA czasem tez rózne motorki, a drugi znajomy ma dwa zestawy które jezdzą do Skandynawi, obaj zapaleni endurowcy, problemem moze byc fakt ze Norwegia nie jest w UE i nie obejmuje jej swobodny przepływ towarów a co za tym idzie pewnie jest bardzo wysokie cło, drugi problem to moze byc male zainteresowanie motocyklami(pogoda) i zakaz wjazdu na nich prawie wszędzie oraz wysokie mandaty, ale biorąc pod uwage ceny jakie podal kamil i zarobki Norwegów mogłoby się oplacać, tyle ze kto kupi 5letniego crossa jak na nowego odkłada 2 miechy, chyba tylko Polacy co tam gastarbajtują...Jak przewozisz moto zdekompletowane to chyba cła nie ma, ale nie jestem 100% pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Na takie cos czego nie bedziesz rejestrowal cla nie trzeba placic... ale jak juz chcesz przerejestrowac to troche wyjdzie.Liczylem ostatnio clo na DRZ 400 z 2001 roku. Wyszlo mi jakos 20tys kr to daje jakies 10tys zl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi