Piroo Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie nie Na zbiorniku jest napisane "Cherlawe Dziadostwo ";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaks Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Gratulacje za pomysł :) Przydałby sie jakiś krótki filmik jak ktoś na tym jedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Nawet mnie zafascynował temat (najpierw nazwa - Chopperynka, suuuper.... :biggrin:)!Gratulacje, naprawdę fajnie Ci to wyszło :biggrin: :lalag: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 I tak zleciało już 10 miesięcy przez ten okres nie za wiele się działo z moim CHOPPEREM ale prace powoli poszły do przodu głównie ostatnio. Głównym problemem był silnik karter był dziurawy i wyciekał z silnika olej. Długo zeszło zanim dorwałem dobre kartery w sumie przeszło przez moje ręce międzyczasie ze 2 silniki w końcu jak dozbierałem wszystkie potrzebne części i braciszek złożył mi silnik pomalowałem go i dorobiłem wydech ! zająłem się również kierownicą jak na razie wydech i ster są to półprodukty i jeszcze będę je dopieszczał ! tak jak na razie wygląda całość :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Choperynka jest super :laugh: Tylko ten wysięgnik dla podnóżka jakoś tak mi nie pasuje. Nie dasz rady przyczepić jakiejś belki przed silnikiem? Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 faza produkcyjna jeszcze nie dorobiłem STOPKI hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No to jeżeli dopiero fabryczny prototyp to warto byłoby, zamiast tego trójkąta z blachy wzmacniającego ramę, zamontować jakąś większej średnicy rurę która spełniałaby funkcję schowka?(na piwo np. :) ) Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przydałoby się jeszcze zająć linkami. Szczególnie ta od gazu robi wrażenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przydałoby się jeszcze zająć linkami. Szczególnie ta od gazu robi wrażenie :DWszystko w swoim czasie jak pisałem wyżej jest to faza produkcyjna i jest jeszcze dużo elementów do dopracowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Powiem tak ,jak kiedys bedziesz chcial ten sprzecik sprzedac to ja jestem nim zainteresowany bo jest zaj..... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez ziomek30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 wszystko cacy tylko to siedzenie , delikatnie mowiac wyglada to tak jakby kierowca siedzial na miejscu pasazera.do glowy mi przychodzi maly fiat z wyjetym siedzeniem kierowcy ;)szacun za pomysl zdaje sobie sprawe z trudnosci umiejscowienia siedziska tak by nie kolidowalo z trakcja ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 wszystko cacy tylko to siedzenie , delikatnie mowiac wyglada to tak jakby kierowca siedzial na miejscu pasazera.do glowy mi przychodzi maly fiat z wyjetym siedzeniem kierowcy ;)szacun za pomyslzdaje sobie sprawe z trudnosci umiejscowienia siedziska tak by nie kolidowalo z trakcja ;) Siedzenie to kompromis! Jest przesunięte do przodu w stosunku do tylnej osi żeby to było w miarę sensownie rozmieszczone i przede wszystkim pozycja za kierownicą jest bardzo wygodna siedzi się prosto, kierownica też jest zrobiona tak by było ją wygodnie trzymać jest dosyć szeroka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Fajna ładna i z gracjąCiekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Kozacki sprzęt! Na lince od gazu nie siadają jaskółki ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Kozacki sprzęt! Na lince od gazu nie siadają jaskółki ? :biggrin:Nie jak na razie jeszcze wprowadzam modyfikacje nie wszystko jest złożone na tip top :PPoza tym Yamahe przygotowuje i przerwa mała z Chopperynką choć ostatnio ją przepalałem i jeździłem jak śniegu nie było fajnie śmiga ! Edytowane 23 Marca 2013 przez Piroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi