JACK. Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 a jak siedzisz na niej to amor nie dogina ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nie! siadał na nią kumpel jakieś 100kG i jest OK ! Amorki ze stelli są strasznie twarde to po prostu gruba sprężyna i nie uginają się za bardzo siedzenie jest też na sprężynach i nie ma tragedii nic nie ociera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 a to elegancko :D widzę że przemyślałeś sprawę w każdym aspekcie :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ja bym zrobił jeszcze porządek z linkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 pocieszny sprzęt :) gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To jest zajebiste :D Lepsze niż niejeden OCC ;) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 piroo co robisz w długi weekend majowy hah? :laugh: może pobawimy się z moją motorynka :laugh: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Sprzęt kozak :D Fajny tłumiczek zrobić, pochować linki i tak jak pisał paolo ape hanger i chopperynka bedzie sliczna :D:D Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Będzie Będzie jeszcze Remont silnika zrobię ! żeby bezproblemowo śmigało demon prędkości to to nie jest ale nie miał być z założenia ! piroo co robisz w długi weekend majowy hah? :laugh: może pobawimy się z moją motorynka :laugh: To robota na długie zimowe wieczory a na długi majowy weekend będę śmigał na moto ! hehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 joke :D no planuje się tak pobawić właśnie w zimie ale z innym moto jak coś to będę do Cb na pw spamił hahah ale myślę że dam rade :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Świetna :D A jak z awaryjnością tych silników? Też chodzi mi po głowie kupno motorynki ale boję się że będę częściej ją naprawiał niż jeździł. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 One są bezawaryjne praktycznie. Od motorynki zaczynałem przygodę z OO i przez 3 lata użytkowania raz oberwany klin i chyba dwie wymiany świecy. A sprzęt nie był dbany i często lane paliwo niewiadomego pochodzenia z olejem kuchennym jak nie było miksolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja miałem simsona i ciągle były z nim problemy, dlatego jestem nieco uprzedzony do demoludowych dwusuwów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Świetna :D A jak z awaryjnością tych silników? Też chodzi mi po głowie kupno motorynki ale boję się że będę częściej ją naprawiał niż jeździł. JAPONIA to to nie jest nie oszukujmy się ! Ale przy normalnej eksploatacji nie powinno być żadnych większych problemów. Silnik do mojego choppera ;) muszę rozebrać tego się zresztą spodziewałem i tak byłem zdziwiony że to jeszcze jeździ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Swietna sprawa! Gratuluje! Wydaje mi sie czy na zbiorniku napisane "Charlej Dejwidson" ? Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi