Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkim uczestnikom i potencjalnym uczestnikom imprez typu Ułęż lub Biała-Podlaska polecam artykuł Mariusza. Warto przeczytać, ze zrozumieniem:

http://www.scigacz.p...hnie,18350.html

Uważam że tego typu ośrodki jak ułeż są w sam raz dla takiego amatora jak ja czy mnie podobnych aby mógł poćwiczyć jazdę na motocyklu.

Faktycznie wyścigów, gdzie występuje bezpośrednia rywalizacja to bym tam nie zorganizował ale trening doskonalący technikę jazdy jak najbardziej.

i tak w ogóle gdzie my (motocykliści) mamy do KUxxY nędzy jeździć skoro posiadamy w PL tylko jeden "bezpieczny" obiekt?!

Gdyby nie te lotniska + Radom oraz Lublin ( ostatni rok) to bylibyśmy w ciemnej D.....

Artykuł pokazuje pewne nieprawidłowości ale amator chcący poczuć sie pewniej na motocyklu nie powinien brać ich sobie do serca.

Jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć! Tylko w ten sposób można podnosić swoje umiejętności.

Artykuł pokazuje pewne nieprawidłowości ale amator chcący poczuć sie pewniej na motocyklu nie powinien brać ich sobie do serca.

Jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć! Tylko w ten sposób można podnosić swoje umiejętności.

Jeżdżenie jeżdżenie i jeżdżenie to ciut za mało. Trzeba jeszcze wiedzieć, jak jeździć i jakie błędy się popełnia. I robić to w bezpiecznych warunkach. Przynajmniej ja tak wolę. Ale, jak napisałam wcześniej - każdy ma własny rozum.