Mer1lyn Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam, tak jak w temacie, chcę się upewnić czy napęd z cebry z 95go będzie pasował do 2lata starszej siostry ??I ewentualnie czy ktoś ma jakieś wskazówki odnośnie wymiany napędu żeby niczego nie schrzanić :biggrin: z góry dzięki za odp :wink: Nie wiesz nawet jak rozgrzewasz serce kiedy mkniemy szosą w dal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ja mam uwagę :wink: Musisz się zaopatrzyć w porządną skuwarkę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mer1lyn Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ale będzie pasował? rozumiem, że bez warsztatu się nie obejdzie :dry: Nie wiesz nawet jak rozgrzewasz serce kiedy mkniemy szosą w dal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Będzie pasował ale cały komplet z zębatkami bo do roczników 95-96 zalecane były łańcuchy 530 and do 97-98 525 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) ale będzie pasował? rozumiem, że bez warsztatu się nie obejdzie :dry: Będzie pasował,ale jak nie robiłeś tego wcześniej to poproś kogoś obcykanego o pomoc. Niektórzy zakuwają bez zakuwarki - tym bardziej nie bierz się za to sam. Mer1lyn-przeczytaj uważnie tytuł i temat! Edytowane 27 Marca 2012 przez zino cbrf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi