Max3366 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) WitamTo mój pierwszy post tu na tym forum.Chciałem się spytać jaki jest to cross?Sprzedawca mówi że jest to Yamaha DT 80 2001r. ale jakoś mu nie wierzę. Proszę o szybką odp.Dziękuje za odpowiedzi.Ps. Czy warto go wziąć za 1000ZŁ ? Edytowane 23 Marca 2012 przez Max3366 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latirider Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) To stare rieju mrx prawdopodobnie 50 ccm z początku lat 00 i na pewno nie warto brać niczego od kolesia który wkleja takie kity.Poza tym, może jesteś nowy ale google nie gryzie, mogłeś wpisać "2001 yamaha dt 80" i zobaczyć jak wygląda. ;) Edytowane 23 Marca 2012 przez latirider Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max3366 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 On nie pali, nie stacyjki, i trzeba wymienić uszczelniacz na pompie wody.Ile przyjdzie mi na naprawę? Warto go wziąć za 1000 ZŁ bo się z nim umówiłem na jutro aby go odebrać. Warto wziąć te rieju czy DT jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ... nie warto brać niczego od kolesia który wkleja takie kity.. Kolega Ci dobrze odpowiedział :) ja się z nim zgadzam w 100%. Lepiej się nie napalaj i sobie odpuść, poszukaj czegoś na spokojnie. Jak masz tak ograniczony budżet to dowiedz się ile kosztuje serwis czegoś takiego a okaże się że wydasz na naprawę 2-3 razy więcej niż na moto... Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max3366 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mieliście takie rieju? Dobrze się na nim jeździ?Mam 15 lat i to ma być mój pierwszy pojazd. Tata mi nie chce nic droższego wziąć bo i "tak sie kiedyś zniszczy" mi tak powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 lepiej żeby kupił Ci coś droższego niż tego trupa za 1000zł, w którego i tak bankowo włozysz kolejne 2000. Za 3000 dostaniesz już zdrową DT z papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max3366 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 macie może jakieś opinie na temat tego motóra na necie piszą że jest dobry, spala jakieś 3-4l. Silnik minarelli AM6 taki sam jak w Yamaszcze DTja potrzebuje tylko jakiegoś motórka 50 bo mam tylko kartę motorowerową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 tekty, że nie pali bo padł uszczelniacz pompy wody to możesz od razu między braci grimm a andersena włozyć. Tak więc jak chcesz kupić niejeżdżący sprzęt i cały sezon zbierać kasę i pakować w trupa to powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max3366 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Drogo przyjdzie mi na naprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Jeśli nie masz w rodzinie mechanika to lepiej odpuść :)Przejrzyj alledrogo i zobacz co masz w kwocie 1000zł - albo bez papiera albo do remontu, lub też jedno i drugie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max3366 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mam w rodzinie na szczęscie :) mechanika. Ale chce wiedzieć jak z częsciami czy drogo mi za to przyjdzie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumomoto Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Może to być rjeji, ale kolory to faktycznie DT50R i roczniki może sie zgadzać (no może -2ata)możliwe, ze ma cylinder 79ccm tuningowy.Tak naprawdę to podzielam powyzsze zdanie. motorek nigdy nie wyjdzie Ci "gotowy do jazdy" np za 1.5zł.zachowaj zimna krew:)! _______________________________________________________________________________www.sumomoto.pl Cytuj _______________________________________ www.sumomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 aprilia, rieju, czy dt jeden diabeł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 aprilia, rieju, czy dt jeden diabeł i w dupie że pali 3 litry kiedyś moje AM6 7 i 8 potrafiło wpilić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 bierz dt :D szczególnie jak zaczynasz dopiero śmigać , a to to nawet nie ma o czym mówić ... koleś chce Ci wcisnąć gów** Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi