artur.h Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Absolutnie nie mam zamiaru eksperymentować, ani narażać, zarówno swojego życia jak i portfela. Pytałem o opinię i takową otrzymałem:) Dzięki za odpowiedzi. Co do napędu: na allegro znalazłem kilka zestawów napędowych z łańcuchami DID ale nie wiem który wybrać. Czy ten byłby odpowiedni? http://moto.allegro.pl/zestaw-napedowy-honda-cb-750-92-03-i2183200745.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 byłby gdybyś kupił :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tak też najprawdopodobniej zrobię :biggrin: Dzięki wszystkim za odpowiedzi, szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 :) zdrowy napęd to podstawa :lalag: tylko smaruj chopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi