PhotoGataR Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam,to mój pierwszy post na tym forum.Wszystkich zainteresowanych historią sportów motorowych Polsce zapraszam do obejrzenia dwóch materiałów z własnymi fotografiami, wykonanymi podczas motocyklowych wyścigów drogowych, które odbywały się jeszcze w latach 80tych: http://photogatar.bl...na-strychu.html http://photogatar.bl...sona-druga.html Miłego oglądania! :) Cytuj www.photogatar.comwww.photogatar.blogspot.comwww.kolokolei.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Fajnie ze takie cos wrzuciles, Swietnie sie to oglada :) PS.Ten Rowek razi trochw oczy XD Edytowane 15 Marca 2012 przez Tayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Naprawdę fajnie się oglądało zdjęcia, a w szczególności te starocie w kolorze. Naprawdę rewelka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Genialne.Chociaż ja bym b.chetnie zobaczył zdjęcia z MP ktore odbywaly sie jeszcze na Bemowie. Edytowane 15 Marca 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhotoGataR Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Miło, że się Wam podoba :) Ten 'rowek', to był wypadek przy pracy - mechanika :P , za to obok ciekawy motorek stał ;) Cytuj www.photogatar.comwww.photogatar.blogspot.comwww.kolokolei.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 REWELACJA :clap: polać mu wódki :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Super ten simpson... i ta kierownica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Brawo PhotoGataR - fajny klimacik. Simson enduro - marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Rewelka!!!Szkoda ze teraz nie organizuja wyścigów ulicznych w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mega zdjęcia. Bardzo mi się podobają. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Super zdjęcia. Jak byłem mały to byłem kilka razy na torze w Toruniu (tor z betonowych płyt) to chyba był wówczas jedyny tor do ścigania o takich ulicznych nie wiedziałem. Mój wujek przerobił w latach 80 MZ Trophy na ścigacza owiewki tego typu, zadupek, dwie rury fajnie to wyglądało na tamte czasy. Kiedyś prześlę zdjęcia bo jeszcze ten motor ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nooo doobre - powiem, że rozpoznałem trzy znane twarze. Temu kto poda ich nazwiska (osoby publiczne, bez obaw), funduję dziesięć butelek, mojego naprawdę zajebistego lokalnego browaru. :excl: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Motocykl z Nr 1 to oczywiscie Janek Oskaldowicz.Mozliwe,ze widzę tam też Artura Wajdę,ale nie chcę skłamać.Głowy uciąc sobie nie dam. Poniżej teraźniejsza fotka W.Kwasa z J.Oskaldowiczem. Edytowane 15 Marca 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhotoGataR Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nooo doobre - powiem, że rozpoznałem trzy znane twarze. Temu kto poda ich nazwiska (osoby publiczne, bez obaw), funduję dziesięć butelek, mojego naprawdę zajebistego lokalnego browaru. :excl: :flesje: Przy okazji fajny konkurs się zawiązał :) Cytuj www.photogatar.comwww.photogatar.blogspot.comwww.kolokolei.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Tak,Artur WajdaWłodzimiesz Kwas"Profesor" Oskaldowicz - czynny zawodnik, fenomenAdres do wysyłki naprawdę dobrego browarka na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi