krzysiu11234 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam Mam problem ze swoją Yamaszką ponieważ gdy jest zimna odpala za może 30-40 kopem a jak nie to musze ją popchać kiedy juz ją odpale pojeżdżę z 10 min i nagle gaśnie i robi buuuuuuu :sad: w tedy nie ma mowy żeby odpaliła dopiero gdzieś po 5-10 min odpali i tak jest zawsze gaźnik był czyszczony filtr też pomóżcie bo nie mam już do niej siły :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 masz automatyczne czy ręczne ssanie ? wyreguluj gaźnik , sprawdź świece :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 obczaj kompresje w najbliższym warsztacie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu11234 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 już jest wszystko ok zmieniłem świecei puściłem linke od gazu inaczej bo trzymała wysokie obroty i nie chciała palić a to że gaśnie po 10 min mam nadzieje że coś ze świeca dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi