forrest2000 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No niezła "beczunia"! Pozamiatało by nas na grandę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Świetne fotki z Sielpi Kochani! Szkoda, że nie mogłem poznać was osobiście na tym zlocie. Może nastepnym razem dopiszę. Pozdrowionka przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Co się odwlecze, to nie uciecze !!! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 w Sielpii rozmawialiśmy o kolejnym spotkaniu Venturekdla zainteresowanych termin 7 - 9 września (chyba żeby pogoda była mocno nie sprzyjająca to wtedy przesuniemy na14 - 16 września)miejsce - okolice Spały , Tomaszowa Mazowieckiego Piotrkowa Trybunalskiegojeżeli ktoś zainteresowany to proszę rezerwować sobie podane terminy , jest to wstępna informacja. Dokładnie- co, gdzie i kiedy podam bliżej terminu na razie szukam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja i Kasia wchodzimy w to w ciemno :-)pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach 20 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wybiera się ktoś do Blachowni pod Częstochową w ten weekend tj 30.06.12.?Ja tam najprawdopodobniej będę,tzn zlot jest od piątku ja przyjadę dopiero w sobotę bo robię w piątek na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Jeżeli szukamy miejsca to mogę zaproponować OW Biała / Sulejów http://www.biala-owk....pl/O%20Nas.htm korzystamy z tej bazy noclegowej na nasze imprezy. Powiem tak Hilton to nie jest, ale w pokojach jest czysto, pościel czysta i możemy korzystać ze sporego grila jak również jest miejsce na ognisko, bez opłat dodatkowych.Na miejscu jest "knajpka" z napojami w cenach dostępnych. Rano można kupić posiłki np. śniadanie to koszt 8 zł podane w stylu wczesnego Gierka, ale bardzo sympatycznie i mozna prosić o dokładki :) Cena dla nas zawsze była 25 zł od osoby i doba kończy się o dowolnej godzinie, nie ma problemu że musimy wyjechać o konkretnej godzinie z ośrodka. Jezeli będzie potrzeba służę pomocą. W wolnej chwili możemy zwiedzić Opactwo Cystersów http://pl.wikipedia.org/wiki/Opactwo_Cysters%C3%B3w_w_Sulejowie Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Korsarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Brzmi to bardzo zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jeżeli szukamy miejsca to mogę zaproponować OW Biała / Sulejów http://www.biala-owk....pl/O%20Nas.htm korzystamy z tej bazy noclegowej na nasze imprezy. Powiem tak Hilton to nie jest, ale w pokojach jest czysto, pościel czysta i możemy korzystać ze sporego grila jak również jest miejsce na ognisko, bez opłat dodatkowych.Na miejscu jest "knajpka" z napojami w cenach dostępnych. Rano można kupić posiłki np. śniadanie to koszt 8 zł podane w stylu wczesnego Gierka, ale bardzo sympatycznie i mozna prosić o dokładki :) Cena dla nas zawsze była 25 zł od osoby i doba kończy się o dowolnej godzinie, nie ma problemu że musimy wyjechać o konkretnej godzinie z ośrodka. Jezeli będzie potrzeba służę pomocą. W wolnej chwili możemy zwiedzić Opactwo Cystersów http://pl.wikipedia....B3w_w_Sulejowie sprawa miejscówki calkowicie otwarta , równie dobrze może być okolica Sulejowa , skoro masz przetarte szlaki to pogadaj i zarezerwuj termin 7 - 9 wrzesieńrezerwacja dla około 20 osóbwyżywieniegrill lub ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Oj, oj, oj widzę problem - w tym terminie planowaliśmy zebrać ekipę na Turcję i śmignąć do Alani lub Marmaris np. za jakieś 1300,- pln lub 1600,- pln w zależności od opcji 1 lub 2 tygodni w All Inclusive.O ile nam starczy kasy, po budowie… Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Szczęśliwi ci co budują, moja działka jest jak gąbka finansowa i przyjmuje każdą ilość kasy :) Oczywiście termin zarezerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) no to fajnie miejsce i termin już wybrane , teraz pomyśle nad atrakcjami co warto zobaczyc ,chodzi mi po głowie bunkier w Konewce, żubry ,tak żeby w sobote troche posmigacjak już zarezerwujesz to daj znać Edytowane 4 Lipca 2012 przez maciejka 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W pobliżu Konewki jest willa i budynki jednostki WOW, które ochraniały dostęp na teren w którym przebywał I Sekretarz KC PZPR E.Gierek. Z chęcią bym pokazał wam ten teren, ale niestety naszymi moto tam nie dojedziemy (piach i bagienka). Można zobaczyć "Groty Nagórzyckie", Skansen Rzeki Pilicy (militaria), Niebieskie Źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach 20 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jeśli tylko pogoda dopisze ,to ja( z żoną oczywiście), też jestem zainteresowany tym wypadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Nowy mini zlocik sie szykuje? W Sielpii było super mimo niewielkiej liczby maszyn........ tylko ten termin(07-09września) jest do du...py, bo od 01-15 września zabieram Ventkę na wycieczkę trochę Alp (Au,D, CH, F, I) potem Korsyka i szybki powrót z Włoch do domu. Może jakis sierpniowy termin by się znalazł? Chętnie wypiłbym bym browarka w zacnym gronie facetów spod Królewskiej Gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi