Korsarz Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 NIc tylko została wściekłość, że nie mogłem dojechać. Może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Mam nadzieję, że następnym razem się spotkamy w większym gronie...Brakowało nam przynajmniej trzech Ventur... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Chłopaki co wyście tam robili? Oto cytat z dzisiejszej prasówki - http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tupolew-rozlecial-sie-w-powietrzu,wid,14521920,wiadomosc.html Rządowy Tu-154M uległ destrukcji na wysokości 36 m nad pasem lotniska – wynika z danych odczytanych w Stanach Zjednoczonych przez producenta amerykańskich urządzeń pokładowych. Te zapisy były znane komisji Millera, zostały jednak ukryte. Informacje o 13 zarejestrowanych awariach systemów Tu-154M w powietrzu ujawnił prof. Kazimierz Nowaczyk z Uniwersytetu Maryland na spotkaniu z uczestnikami VII Zjazdu Klubów „Gazety Polskiej” w Sielpii. Miał być przecież Pierwszy Zlot Yamaha Royal Star a tu takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Nasz zlot był zdecydowanie apolityczny. Debatowaliśmy na tematy ogólne motocyklowe :-) Edytowane 28 Maja 2012 przez sawtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Zgadzam się z przedmówcą, dodam, że nawet nasze strzały z wydechów nie mogły mieć nic wspólnego ze sprawą ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Sielpia się skończyła, trzeba by pomyślec o spotkaniu jesiennym we wrześniu, pytanie gdzie , kiedy i kto organizujewstępnie jakaś lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Tak jak mówiłem na zlocie - proponuję nocleg na Zamku w Przezmarku.http://zamki.res.pl/przezmark.htm Będziemy spać w kompleksie zamkowym, ponieważ mój Kolega z pokoju zna Właścicielkę.Na zdjęciach widać domki kępingowe.Co Wy na to? Ewentualnie Zamek Nidzica, tam już spałem, tyle, że tanio nie jest...http://zamki.res.pl/nidzica.htm Ps. Przypomniałem sobie jeszcze o prośbie Kolegów ze śląska, dolnego śląska i małopolski.Mam jeszcze jedną propozycję, też już tam byłem Stadnina Koni Fiord w Młodzikowie.http://www.mlodzikowo.pl/pl/o_nas/o_nas.html Niedaleko jest zamek w Kurniku - można go zwiedzić :) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Kolejne pytania z serii "czy wy też tak macie, bo nie wiem czy w mojej maszynie ten objaw to patologia":- czy u was też powyżej 140 km/h cały motocykl zaczyna się tak "bujać" tzn. wychyla się od pionu w jedną stronę (na prawo załóżmy) i potem wraca i przechyla w drugą stronę ale nie traci stabilności i jednocześnie cały czas jedzie po linii prostej ?- czy na bruku, dziurach, łatach w asfalcie i innych wertepach przednia owiewka też się telepie dość mocno czy moja jest po prostu za słabo dokręcona ? Zapraszam do Legnicy na wycieczkę :biggrin: Przejedziesz się moim to może wyleczysz się z paru fobii :laugh: Mówię poważnie, siadaj na koń i wal na Legnicę. Może Numanoida namówimy i Harbuza :) Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Zapraszam do Legnicy na wycieczkę :biggrin: Przejedziesz się moim to może wyleczysz się z paru fobii :laugh: Mówię poważnie, siadaj na koń i wal na Legnicę. Może Numanoida namówimy i Harbuza :) Mnie nie trzeba dwa razy zapraszać. W łikendy mam więcej czasu, ale do Legnicy to mogę w tygodniu oblecieć.Na piątek tylko lecę do Brynka na zlot. Chyba, że pogoda nie dopiszę to w Bielawie jest motoshow. Na wiertarach latają, ale można się spotkać.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak356 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No niestety do Legnicy to dam radę wpaść dopiero po 17 czerwca, bo teraz sesja :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jak spotkanie zorganizujecie w lipcu, to się piszę na Legnicę :) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 To może zrobimy robocze spotkanie, kupimy beczkę piwa i zajmiemy się naszymi Kochankami, a nasze Kobiety w tym czasie pójdą sobie na spacer...Z Dzierżoniowa jest trochę km, ale z Łodzi będzie bliżej.Spotkanie bym zorganizował u siebie na działce, zabierzecie śpiwory i weekend miło spędzimy.Jedyne ale, to że w lipcu, bo w czerwcu mam wszystkie weekendy pracujące - EURO.Myślę, że na mały spocik dojadą Chłopaki z Vavatown :)Co Wy na to? Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zostańmy przy beczce piwa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Takiej:http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?fbid=10150853871657253&set=a.370621722252.153658.126565657252&type=3&theater Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kurcze zawsze chciałem mieć przyczepkę, ale o taka nawet się nie śniła :biggrin: a szkoda :banghead: taki kumpel z taką przyczepką to złoto w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi