forrest2000 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja również jestem ciekawy jak sie Venturka spisała na takiej trasie i czekamy na fotosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Od kilku dni jestem w domu, ale brak czasu nie pozwolił mi odwiedzic forum. Teraz kilka zdań o wujezdzie w Alpy.Ekipa:Stefek - HDIwa - HDSolek - Wild StarDudi - Wild StarMosiu -Royal Star Venture01.09 do 15.09 2012około5000 Kmkoszt całkowity 5120 złCzechy, Austria Szwajcaria, Włochy, Francja - KorsykaNa początek powiem: impreza bardzo udana- Stefek przygotował doskonale wyprawę pod względem logistycznym. Cały program był prawie idealny ..... może tylko zbyt ambitny. W każdym razie wykonaliśmy w 98% :) Ja jestem naprawdę bardzo zadowolony z udziału w tak fajnej wyprawie. Dopisała pogoda, dopisały humory, fajni kumple, motorki spisały się ok` widoki ............ czasami chciało się fruwać ze szczęścia. Alpy są piękne w każdej porze roku. Za każdym zakrętem czekało na nas coś nowego, coś innego i dlatego chciało się jechać dalej i dalej. Dziękuję Stefanowi za perfekcyjne przygotowanie całości. Solkowi za smaczną kuchnie. Dudiemu i Iwie za koleżeństwo i miła atmosferę.I .................... może kiedyś, gdzieś znów razem pojedziemy. Byłoby super. Jedyny minus to koszt wyprawy. Ale promy, tunele, autostrady, winietki itp niestety tanie nie są :(Venturka spisała sie bardzo dobrze, zero usterek, spalanie naprawde małe - srednio 5,0 - 5,2 l/100km na całej trasie szybkośc przelotowa do nie powalała z nóg ale była wystarczajaca. W górach Gwiazda jest bardzo dobra choc niektóre winkle musiałem brac dośc wolno :). Duża pojemność kufrów to dodatkowy atut. Nasze motorki kochaja dalekie podróze. Trzeci sezon Venturka wozi mnie w rózne urokliwe miejsca i chcę by nadal mnie woziła w nastepnych latachSpróbuje wrzucić parę zdję, albo linka :) http://www.fotosik.pl/u/mosiu-venture/album/1292418 wybrałem te kilka fotek z mojego aparatu nie sa to zadne artystyczne zdjęcia bo od "idioten camera" ciezko poczekiwac rewelacjiPozdrówka dla wszystkich i do zobaczenia w Sielpii na wiosnę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 oj Mosiu zazdroszczę Ci tej wyprawy, widoki na pewno super, trasy bajka, jednym słowem zajebiozajedyny minus to kaska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mosiu, jestem pod wrażeniem!Też myślałem o wycieczce motorem za granicę RP, ale niestety jeszcze nie doszła ona do skutku.Twoja (Wasza) wycieczka przerosła moje plany.Gratuluję!Pozdrawiam!Lewa w górę!Szerokości! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach 20 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jedyne co mogę napisać to "SUPER" .Podziel się wrażeniami z wyprawy ,jak miejscowi was odbierali,czy przyłączał się ktoś na trasie i takie tam ogólnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Świetnie też śmignąłem za granicę, ale nie tak daleko. Fotki tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Gratuluje! Fotki wyśmienite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 witam po dłuższej przerwie , spowodowaną życiem doczesnym znaczy pracą.Mamy już nowy rok i wypada coś pomyśleć o spotkanku, rodzina Venturek coraz większaw zeszłym roku miejscowość Sielpia Wielka nas ugościła całkiem dobrzeprzy ognisku uzgodniliśmy, że następne spotkanie odbędzie się w majuproponuje termin 30.05 - 02.06 pogoda powinna już być stabilnapoproszę o wstępne wyrazenie chęci przybycia abym wiedział jak rozmawiać z ośrodkiemjak bedzie bliżej terminu to i tak każdy sam rezerwuje miejsce, ale jakiś zarys muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Maciejka a Tour Delux zalicza się do Ventek czy nie za bardzo :) bo to prawie to samo (nie mylic z Żywcem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 myśle że to zaden problem, zapraszamya wracając do terminu spotkania to tok myślenia był następujący można przyjechać na 4, 3, 2 lub 1 dzień wedle uznania okolica piękna i do zwiedzania na każdy dzień coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja mam najdalej z Was do Sielpii dlatego wcześniej deklaruję chęć przyjazdu i prawie na pewno będę już w czwartek wieczorem :), tak jak ostatnio.Mam tylko nadzieję że tym razem będzie tyle Venturek że zdjęcia będziemy robić w formacie panorama :)Jeśli jednak frekwencja dopisze tak jak w zeszłym roku, to i tak z przyjemnością posiedzę przy ognisku w kameralnym gronie.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników I Ogólnopolskiego Zlotu Y R S Venture :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Piszemy się oczywiście i w tym roku - wrażenia z pierwszego zlotu są bezcenne :-) pozdrowienia, Tomek z Kasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 rozmawiałem dziś z ośrodkiem, powoli zaczyna się ruch w rezerwacji miejsc .Dlatego poproszę o wstępne wyrażenie chęciumówiony jestem na połowe lutego aby podac orientacyjną ilość uczestnikówośrodek nazywa się Kaprys i jest połozony w miejscowości Sielpia Wielkaprzypominam zlot w terminie 30.05.2013 - 02.06.2013 lista1, Najka2, Macieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 lista1, Najka2, Macieja 3. Evi,4. Dyzio,5.6.7.8.9.10. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) lista1, Najka2, Macieja 3. Evi,4. Dyzio,5-6 mosiu + XXXX skąd mam dziś wiedzieć z kim przyjadę :)7.8.9.10. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi