cezsek Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ponadto przeglądy instalacji, naprawa elewacji, płotu, koszt zakupu i utrzymania sprzętu (amortyzacja nie jest kosztem!) kosztuje, już nie mówiąc o wkładzie pracy, jaki musisz wnieść, a czas=pieniądz :)A słyszał kolega o takich powiedzeniach, jak "przyjemność posiadania", "być na swoim", "pańskie oko konia tuczy", "wolnoć Tomku w swoim domku", "nie będzie mi sąsiad do talerza zaglądał"?To moze kolega przestanie pie**olić, że na wszystkim się zna, tylko przemyśli swój "światopogląd"?Broń Boże, żebym do czegoś namawiał... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Pisałem o stricte materialnym aspekcie i wcale koszta życia nie są dużo mniejsze. No chyba, żeby miec gospodarstwo rolne, ale to już inna bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W razie czegokolwiek karetka przyjedzie do mnie w 3 minuty, jak sam pisałeś na Twoją wieś trudno trafić, już nie mówiąć o zimie, kiedy nie zawsze jest odśnieżone. A jak piszą życie jest bezcenne :) Kolego, ty jeździsz na moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Pisałem o stricte materialnym aspekcie i wcale koszta życia nie są dużo mniejsze. No chyba, żeby miec gospodarstwo rolne, ale to już inna bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi