malakh Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam,Jak już kiedyś tu wspominałem, ale temat został skasowany, mam wyciek paliwa z korka od rezerwy. Rozkręciłem dziś go i ot co zobaczyłem: Czy ten ubytek z lewej strony może powodować wyciek ? Gdzie taki coś kupić ?I jaki olej polecacie mi do mojego modelu motocyklu. Kawasaki ZXR 400 rocznik 93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Larsson ma zestawy naprawcze do kraników paliwa Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakh Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Chodzi o coś takiego ? http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/produkt,2155,zest-naprawczy-kranika.html Nie wiem tylko do czego jest ta podłużna uszczelka i dwie duże sróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Chodzi o coś takiego ? http://www.sklepmoto...zy-kranika.html Nie wiem tylko do czego jest ta podłużna uszczelka i dwie duże sróbki. Dowiesz się po odkręceniu kranika od zbiornika :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakh Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Odkręciłem cały i nic podobnego w środku nie było. Tylko kołko z dziurkami i oring. No i dwie małe srubki pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ale jest na zewnątrz kranika :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Odkręciłem cały i nic podobnego w środku nie było. Tylko kołko z dziurkami i oring. No i dwie małe srubki pasują. Stąd wyciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi