YAMAHAYZ123 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam dzisiaj mnie dopadła choroba a raczej mój motocykl wiec tak mój tm 125 po ostatniej jeździe stracił sprzęgło w trakcie jazdy były takie objawy ze sprzęgło nagle zaczęło lekko chodzić i łapać przy samym początku pod koniec upalania sprzęgło już było strasznie miękkie i wgl nie działało myślałem ze się zapowietrzyło i nie wysprzegla ale odpowietrzyłem sprzegło zrobiło sie znowu twarde słychać jak rusza się bolec i tarcze ale nie działa trzeba bd rozkręcić i kuknąć co tam sie stało ale obstawiam tarcze sprzęgłowe go wymiany a wy co o tym sądzicie z góry dzięki za odp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nie no brzmi jak nie lada tragedia. Sam możesz nie podołać... Nie no johnny bez jaj, jeśli się zdupczyło sprzęgło a z zewnątrz jest posprawdzany wysprzęglik itd to nic mądrego nie wydumasz trzeba rozbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 żeby to tylko nie był kosz bo to jak strzał w kolano o ile części są dostępne do TM tak z koszem może być zajebis... problem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 przykaz jasnego formułowania tematów w dziale mechaniki obowiązuje też dla 2t. zamykam do czasu poprawienia ww. przez autorajsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi