II Artur II Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 I pikobello :biggrin: Jak wylegniemy na drogę to będzie Nas widać, słychać i czuć :biggrin: Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dla naszych motocykli wszędzie jest blisko :biggrin: kwestia dopasowania terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 w sumie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 no to teraz wiem o co chodzi z gruchą Jacek dzieki za namiary napewno będę dzwonił może kiedyś jakieś spotkanie chorzów opole nawet blisko Spotkanie, chetnie. Co do mechanika z Kluczborka, dobry, sam ma sprzeta z naszym silnikiem (V-max-a), co do ceny, to targuj się, na pewno ma jeszcze zimowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Panowie! Kilka dni nie zaglądałem na forum a tu tyle nowych i ciekawych rzeczy! Tak trzymać! Piter, fotki rewelacyjne - wspaniała wyprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Już od czterech lat włóczę się po Bałkanach na moto z przyjaciółmi.W tym roku lecimy znowu.Za każdym razem odkrywamy te rejony na nowo.Ostatnią ciekawie opisał Prałat w cyklu art.pt.Jakieś 20 baków. http://shoeipolska.wordpress.com/?s=Jakie%C5%9B+20+bak%C3%B3w . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 no to może jednak pozwolą stworzyć na kształt VTX , jest nas coraz wiecej i tendencja na + 18 .03 jest motobajzel na służewcu czy są osoby które się wybierają , byłaby okazja na wizji przed sezonem poznac się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 W niedzielę czyli jutro w Warszawie macie jeszcze wystawę motocykli, koledzy jadą, a ja mam gości i siedzę w domu. http://www.wystawa-motocykli.pl/Mapa,dojazdu,235.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Podobno mamy, ale lekarz zabronił mi wzruszeń i ja nie jadę.Przestałem jeździć na tego typu imprezy, ponieważ wychodziłem chory, a jeszcze za to musiałem zapłacić...Czasami kończyło się to jeszcze kłótnią z żoną, bo patrzyłem bardziej na hostessę niż na motor ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 To rzeczywiście nie jedź, taka choroba to bardzo boli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Na takie imprezy to bez żony bo inaczej rozwód w tle :angry: Wszak nasze ukochane maszyny też zostają na zewnątrz :laugh: Osobiście na wystawie w Wa-wie byłem tylko raz w zeszłym roku i ze złym nastawieniem na zakupy, a to tylko wystawa jest przecież.Wcześniej skrzywiły mnie targi w Birmingham, gdzie okupiłem się w buty, spodnie, kurtkę i inne takie za pół ceny. Mało tego motory ekspozycyjne były do kupienia za dobre pieniądze. A w tle ciągle wisi temat autonomicznej strony RSV i RSTD. Od poniedziałku idę do firmowego informatyka może coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 A w tle ciągle wisi temat autonomicznej strony RSV i RSTD. Od poniedziałku idę do firmowego informatyka może coś poradzi. Nie warto się angażować. Jeszua powoli posegreguje nam te tematy. Widzicie że już rozdzielił temat spotkania. Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Koledzy widze że coś zagubiliśmy główny wątek - a mianowicie majowy mini zlocik (spotkanie )może wrócimy do tematu , bo czas jak by nagliłTrzeba by coś w końcu zdecydować :) (miejsce , termin itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Osobiście na długi weekend majowy planuję wypad do Rygi więc wolałbym spotkać się pod koniec maja. I sądzę, że najlepiej było by gdzieś bliżej centrum Polski. Co myślicie o stworzeniu mapy RS w googlach? Wstępnie sprawdzałem, trochę skomplikowane ale jest to do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Korzystam z kolegą z usługi "Współrzędne" na mapach google. Po zarejestrowaniu się w google każdy z Nas byłby widoczny na mapie. Wyglądałoby to tak: z tym że ja tu akurat używam swojego prawdziwego nazwiska i imienia a można w to miejsce wpisać nick nasz forumowy, np. II Artur II oraz zamiast zdjęcia przebrzydłego ryja dać zdjęcie Naszej KRÓLEWNY :biggrin: Bawię się z kolegą tą usługą od pewnego czasu. Ma ona wiele zalet (wady też, permanentna inwigilacja przez żonę), mając urządzenie przenośne typu tablet i mobilny internet śledzimy w czasie rzeczywistym swoje pozycje na mapie. Jeśli ktoś tego nie posiada może swoją pozycję wpisać ręcznie wskazując konkretne miejsce na mapie. Jest tam wiele funkcji i dużo by o tym pisać :)Na forum wędliny domowe też jest mapa forumowiczów, wygląda tak: Edytowane 5 Marca 2012 przez II Artur II Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi