Robert Baran Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam Mam problemOdpaliłem dzisiaj moto i po zagrzaniu silnika usłyszałem cykanie zaworu. Silnik dopiero po regulacji. Moge z tym jeździć czy trzeba jeszcze raz pomierzyć i ustawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Sam to robiłeś czy mechanik? Jak mechanik to oddaj do poprawki. Jak sam to zrób jeszcze raz ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Baran Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Sam robiłem ale to jednak nie zawór a łańcuszek, przed chwilą sluchałem i się roznosi także wydaje się jakby to zawór był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Sam sobie robiłeś regulację luzów zaworowych a nie zauważyłeś luźnego łańcuszka rozrządu.Teraz wypada wymienić łańcuszek i napinacz łańcuszka. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi