malakh Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam, mam pytanie odnośnie smaru uszczelniającego.Mam wyciek paliwa z korka od rezerwy. Dokładnie chodzi chyba o odstojnik-uszczelkę. Jaki smar mi polecacie i czy w ogóle to trzeba smarowac czy wymienić uszczelkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wymienić uszczelkę. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam, mam pytanie odnośnie smaru uszczelniającego.Mam wyciek paliwa z korka od rezerwy. Dokładnie chodzi chyba o odstojnik-uszczelkę. Jaki smar mi polecacie i czy w ogóle to trzeba smarowac czy wymienić uszczelkę ? Po prostu wymień oring, weź oryginalny na wzór, dobiorą Ci identyczny. Tylko nie licz na rabaty bo to będzie całe 50gr ;) Kupisz najprędzej w sklepie typu agroma, rolmasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakh Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dzięki. Tak więc kupię nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi