Grzykrzy Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 http://www.motoforo....motos=#post6115 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ooo fajnie...Dzięki.Pozdr.J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzięki Krzysiu jesteś wielki a Janek bierze urlop :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ciekawe, kto mi da ten urlop...jak nie ma ludzi do roboty...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ciekawe, kto mi da ten urlop...jak nie ma ludzi do roboty...Pozdr. J-999W takim razie bierz lapka do roboty i zasysaj całą dniówkę na twardziela :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Prawdę mówiąc, w zasadzie prawie wsio co mi potrzebne już od dawna mam, a pobrałem tylko ciekawostki...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi