Moskit1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Moskit kup bez kwitów i zarejestruj co to za problem w ogóle ?Hej nie rozumiem twojej sugestii ??czy ja źle coś napisałem hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nic, namawiam cię tylko do kupna WSK bez kwitów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 no właśnie miałem kupować :) ale z kwitami :) a bez kwitów mam już jedną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To po co ci druga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hej nie wiesz jak to jest z starociami im więcej tym mniej się ma :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hmm ... Tak czytam , i myślę sobie , że jedną wsk mógł bym się pozbyć , i tak mi zalega kilka lat , ma ważny kwit , tylko trzeba by było spisać umowę z właścicielem . W sumie grosze dałem i za tyle samo mogę oddać , i tak nie będę jej remontował i jeździł a coraz ciaśniej się robi w garażu . :) To chyba brzmi jak słabej treści ogłoszenie heh zaraz mnie ktoś wywali do giełdy :biggrin: Tyle , że jej nigdzie nie ogłaszam i nie będę ogłaszał , ale jak by ktoś z forumowiczów chciał ... to chyba na PW prościej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi