Shinigami Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Rewelacja ! Aż człowiek nabiera natchnienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No sprzęt zajebisty :buttrock: , nic dodać nic ująć. Na drugiej foto z tymi lusterkami mi się podoba... Uskrzydlają maszynę :icon_mrgreen: . Jeśli można wiedzieć- Cóż to za fura stoi za bramą :icon_question: ( na pierwszej foto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa275 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ford Capri :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 WOOOW i kto by pomyślał że komuś będzie się chciało tak go przerobić :D Zajebisty :buttrock: :buttrock: :buttrock: piękny i stylowy , szacun ! :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 a jakby dać lusterka pod kierownicą ? próbowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Z czasem z lusterkami coś zrobię, może jakieś mniejsze okrągłe, może zostanie tylko jedno. Na razie niech będą duże i praktyczne, żona się wjeździ to się zmieni.Samochód to faktycznie ford capri (mam jeszcze inne) a pies to chow chow (mam jeszcze rudego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 W sobotę nastąpiło przekazanie prezentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 to było robione na prezent ? ;( Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 lubie takie prezenty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 dobrze to wyszło :) tylko kiera ciut za szeroka jak dla mniebobber 4ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Generalnie co kto lubi, każdy moto nie może byc identyczny bo nie po to przerabiamy :) Dzisiaj żona pojeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 moja żona też musi jeździć na moto :) już nie musi umieć gotować ale jeździć tak hah:d Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A ja był wolał zdecydowanie gotowanie, na motocyklu nawet niepełno-sprytny się nauczy jeździć a dobrze gotująca zona to skarb. Motorek fajny szkoda tylko, że mocy tak mało, bo chociaż nie gustuję w tego typu sprzętach to muszę przyznać, że wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja lubię i zjeśc i pojeździc.Mocy na początek ma wystarczająco, żona robi dopiero prawko i nie jest demonem prędkości.Ja jak robiłem A w 96r to miałem do dyspozycji shl m11, iża 49 i stojącego junaka a o japończyku mogłem tylko pomarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A ja mam szybkie pytanko - czy ten sprzęcik przeszedł legalny przegląd? Nie pytam, żeby się przyczepić, ale mnie też interesują przeróbki, ale np. obowiązkowe są kierunkowskazy i dwa lusterka co już samo w sobie psuje wygląd motocykla. Czy ew. diagnosta nie przyczepił się do koła tylnego wystającego poza obrys, albo nachylonej rejestracji, albo wydechu (pewnie otwarty)?PozdrMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi